首页 2023届冲刺答案
  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    I pumped my arms harder as I pounded down the straightaway.It made my legs go faster.Idon't know what strange connection in the body makes that work,but it does.I threw my chestforward into the string.It dropped across my body.I thudded to a stop.I was breathing hard,but at least I was still on my feet."You made it in sixty-eight seconds,"Coach Setlich told me."That's good enough for thirdplace overall.Nice job,Denise."I smiled and nodded,since I didn't have enough breath to answer.I was exhausted but I had towalk slowly around so my muscles wouldn't tighten up.A few minutes later,Coach Setlich found me resting on the high-jump mats.She lookedworried."Denise,I need you to run the relay.Tracy pulled a muscle in the long jump."I pushed up onto my elbows."I'm not a sprinter."Not the sprint relay.The medley(混合接力).I want you to run the last leg(赛).Amandaand Cindy,each one hundred meters.Megan,two hundred meters,one lap()."I looked at her with horror."You want me to run four hundred meters again?"I screamed.She nodded."We have a shot at second or third in the team standings if your relay does well."the coach's eyes glowed.Second place may not sound exciting,but we had been near the bottom ofthe standings all season.Now in the league championships,we were definitely showingimprovement.I struggled to my feet."Couldn't I run the two-hundred-meter leg instead?"Coach shook her head."The other girls on your relay teamt are sprinters and they don'tunderstand the pacing for the longer distance."she said.注意:1.所续写短文的词数应为150左右:2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语:3.续写部分分为两段,每段开头语日为你写好:4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:Ifollowed Coach Setlich to the edge of the track.Paragraph 2:A second runner came by,getting ahead of me.英语试题卷第8页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    超级全能生”教学专试学5专秘密★启用前2021一2022学年度高三年级第四次模拟英语注意事项:1.本试题卷共8页,满分150分,考试时间120分钟。2答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号等填写在答题卡的相应位置。3全部答案在答题卡上完成,答在本试题卷上无效。4,回答选择题时,选出每小题答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。5,考试结束后,将本试题卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt'?A.£19.15.B.£9.18.C.£9.15答案是C。1.What will the man do tomorrow?A.Go to London.B.Attend a meeting.C.Take a rest.2.What is the probable relationship between the two speakers?A.Couple.B.Classmates.C.Colleagues3.Why is the man happy?A.He met a king.B.He won an award.C.He attended a talent show.4.Who is probably the woman?A.The man's teacher.B.The man's wifeC.The man's mother.5.What day is it today?A.Monday.B.Tuesday.C.Wednesday.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有儿个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6,7题。6.What's the weather like now?A.Sunny.B.RainyC.Windy.英语试题卷第1页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    47.A Kate认为这是生命的迹象。48.C Kate和David知道可能要和儿子说再见了。为了珍惜和儿子最后的时刻,Kate要求抱抱他49.B根据上文每人只有两磅多一点可知,此处指儿子很小。50.D5l.D Kate说他们只是想珍惜最后珍贵的时刻:52.C Kate拿掉了裹着儿子的毯子,让David脱下对衫,三个人一起躺在床上。53.B根据上文improvement可知答案。54.A根据下文可知,他们和儿子说话。55.D Kate说他们想让他留下来(活下来)。56.C根据上文Their twins可知答案。57.B他们和儿子说,他们有多努力想要留下他。58.C意想不到的事情发生了:Jamie开始呼吸了。59.B最后,Jamie伸手去抓了他爸爸的手指。60.D Jamie活下来了,Kate和David成了世界上最幸运的人。语法填空61.won 62.held 63.engineers64.leading 65.globally 66.a 67.which68.to 69,to build 70.fourth短文改错Ladies and gentlemen,may I have your attention,please?All flights thismorning have been delayed owe to the thick fog.As there are no wind now,theowingisweatherman is unable to tell whenever the fog will clear up.We can do nothing butwhento wait.Please keep order and take good care of your baggages,and don't leavebaggagethe waiting room.For passengers remain at the airport,lunch is free.They willremainingItbe served in the dining hall on A second floor from eleven o'clock to twelvetheo'clock.On the way,no planes will arrive in an hour.As soon as the weatherBy年35【23·G3DY(新教材老高考)·英语·参考答案一R一必考一N】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    洛阳市2021一2022学年高中三年级第三次统一考试英语试卷注意事项:1.答卷前,考生务必将自已的姓名、考号等填写在答题卡和试卷指定位置上。部2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔将答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号,回答非选释颗时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分听力(共两节,满分30分)显做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。郊第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)》斟听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话长仅读一遍。?1.What will the man do on Friday?A.Give a lecture.B.Attend a lecture.C.Work on his novel.都2.Why has the man bought the coats?A.It'll be a cold winter.B.He'll have an interview.C.His arm and leg hurt.3.How does the man advise the woman to travel?智A.By car.B.By underground.C.By plane.4.Who is in charge of the Europe department?A.Mr Brown.B.The manC.The woman.5.Where are the speakers most probably?A.At the visitors'center.B.In a school.C.On the school bus郭第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)》听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What does the woman think of traveling by plane?A.It's inconvenient.B.It's too expensive.C.It saves money.☒7.How are the speakers going to New York?A.By air.B.By water.C.By land.听第7段材料,回答第8、9题。高三英语第1页(共10页)(2022.05)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    we're each living in our own.individual subjective world inside our heads.32.Why does the author talk about babies and children in paragraph 3?formed entirely through stories we've created about what we experience aroundA.To show the process of language development.us.That's it.B.To show the process of a child creating a story-Babies.born with no sense of time or even thought.exist in a state of pureC.To show how a child's intelligence is developed.sensation.With the introduction of language.children begin to shift from body-D.To show how a child gradually enters a meaningful world.based being to mind-based being.The world around them becomes translated33.According to the text.what is"I failed because I'm stupid"considered as?into words,then into thoughts and stories about what's happening,and they loseA.A reality.B.A comment.sense of the pure.wordless experience of it.This apple is red;this blanket isC.A personality.D.A mental story.soft.Everything they see and feel now has a name and a neat box to fit inside.34.What is the possible consequence of one's mental stories?Soon,they learn that words together have meaning.and start applying meaningA.Losing sense of time.to everything they experience-this boy is crying because he's bad;my teacherB.Losing confidence in oneself.likes me because I'm smart.C.Losing sight of the real world.Of course.we apply meaning to ourselves in the exact same way,creatingD.Losing control of one's own life.stories around who we are as a person that we believe to be real.I failed because35.What can be concluded from the author's advice in the last paragraph?I'm stupid;I must be an embarrassment to my family.These stories accumulateA.Use right words to avoid mistakes.through our lives and become an unconscious part of our"fixed"personality.B.Create more stories about yourself.The problem arises when we believe our own mental stories as true reality.C.Never stop creating changes in life.D.Stick to what actually happens in life.As Robin Sharma has said,"Our mind is a wonderful servant but a terrible第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)master"and it's true-when left to run wild,our mind constructs our world from阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中our thought patterns rather than from true awareness.有两项为多余选项。So how can we use our mind positively,to experience a true version ofThere are so many volunteering opportunities nowadays.You can work withreality and actually create the life we want to be living?older adults to better their lives,help victims of natural disasters.or offer yourChanging your life requires changing your thought patterns.You cannot besupport to the local animal shelter.There is no doubt that volunteering is aboutidentified with your mental story,and change your story with words that matchothers.36the reality.When we speak about"wanting"something,we're telling our mindVolunteering automatically comes with new friendships.37 When youto keep us in that state of“wanting”rather than“having'"or"being”.It's purelyfeel alone,negative thoughts may pour into your brain,leaving you feelingby understanding and applying these principles of conscious living that we candepressed or anxious.Choosing an activity that you enjoy,like volunteering.create real changes in our lives.gives you a higher chance of meeting others with similar interests.These英语试题第10页(共16页)friendships can last a lifetime,even if the volunteering project has ended英语试题第11页(共16页)0

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    decide决定。读到卡耐基的话,作者“决定”反思50答亲©自己的一次活动。故正确答案为D。s考什么②命题人考查的是连词词义辨析。44答亲©A这么考①until到…为止;since既然;when当什么⑦命题人考查的是形容词词义辨析。…时候;while在…期间。此处表示当他们这么考④previous以前的;next紧接在后的;坐下来谈话的时候,作者向对方做出了解释。temporary暂时的;latter后来的。根据下一段第故正确答案为C。一句可知,此处指前面过去的几天,46空后也给A出了“previous'”的提示。故正确答案为A。考什么①命题人考查的是动词短语辨析。45答亲©这么考①stand out突出;stand up站起来;stand考什么⑦命题人考查的是形容词词义辨析。这么考①by袖手旁观;stand aside站开。从语境可以看lovely可爱的;extra额外的;another另一个;other其他的。在作者看来,自己所说的话出,作者认为对方“出类拔萃(stood out)”。故对另一个(another)人产生了改变其一生的影响正确答案为A。力。故正确答案为C。52答条©C46答系©D考什么⑦命题人考查的是形容词词义辨析。考什么②命题人考查的是动词词义辨析。这么考⑩different不同的;general一般的;这么考①announce宣布;believe相信;explainpositive积极的:particular特别的。从上文作者解释;recall回忆。从上一段中的“to reflect所说的话可知,这些评论都是“积极的”。故正upon one of my activities...”可知,作者回忆前确答案为C。几天上午的一次会面。故正确答案为D53答亲⊙B4虹答泉©B考什么②命题人考查的是动词词义辨析。考什么②命题人考查的是名词词义辨析。这么考①fetch取来;cay携带;take带走;bring这么考①direction方向;position职位,位置;带来。作者的上述评论是基于对方所展示的仪choice选择;situation形势。句中的“interview”态及所带有的气质。故正确答案为B。说明,辅导机构面试是为了招聘人员,因此此处54答亲四D指“职位”。故正确答案为B。考什么②命题人考查的是名词词义辨析:48答暴©A这么考①speech演讲;lesson教训,课;lecture演售什么?命题人考查的是副词词义辨析。这么考①never从不;seldom很少;hardly几乎讲;meeting会议。从本段第一句中的“..Ihad不;often经常。此处谈到的是一次面试的场面,a meeting..”可知,他们继续面试的会议,这里对方是一个刚毕业的大学生,所以作者和对方meeting'”是原词复现。故正确答案为D。应该是“从未”见过。故正确答案为A。55答菜©D49答菜©考什么⑦命题人考查的是动词词义辨析。考什么⑦命题人考查的是形容词词义辨析。这么考①change改变;serve服务;ofer提供;这么考①bright明亮的;crowded拥挤的;emptymean意味着,重要。从下一段可知,对方有信空的;decorative装饰性的。从下文中的“..of心,继续追求自己的梦想,这说明作者的话对对all the people in the room..”可知,房间里的人方产生了影响,因此此处指自己的评论对她很很多,因此很拥挤。故正确答案为B。有意义。故正确答案为D。《同一卷·高考押题》提分答案及评分标准·英语,第45页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    21.A【命题意图】考查形容词。【解题分析】因为编高质量的子收费高达几百美元,而且可能要花几个小时。22.A【命题意图】考查动词。【解题分析】见上题解析。23.B【命题意图】考查动词。【解题分析】她决定捐赠她的编发技术作为回报。24.C【命题意图】考查动词短语。【解题分析】见上题解析。25.D【命题意图】考查动词。【解题分析】“有没有人知道哪些负担不起上学的孩子的编辫子费用的单身父母?我可以免费帮编辫子!”26.D【命题意图】考查介词短语。【解题分析】见上题解析。27.C【命题意图】考查动词。【解题分析】8月4日,她在社交媒体上当地一个社区互助群里发帖。28.B【命题意图】考查副词。【解题分析】她的夜晚和周末很快就被填满了,直到人满为患。29.C【命题意图】考查名词。【解题分析】她说已经记不清给多少孩子编过辫子了。30.D【命题意图】考查动词。【解题分析】Starks注意到,在给孩子们编好辫子后,他们比刚来的时候笑得更多,看起来更开心。31.C【命题意图】考查动词。【解题分析】见上题解析。32.D【命题意图】考查名词。【解题分析】当然,编辫子是很辛苦的工作,而且编发工具也不便宜。33.A【命题意图】考查名词。【解题分析】这项活动的捐款金额从5美元到500美元不等。34.B【命题意图】考查动词。【解题分析】见上题解析。35.D【命题意图】考查名词。【解题分析】这进一步表明了她的信念一勿以善小而不为。【阅读理解A】本文介绍了北美沙洲的四座山峰。36.A【命题意图】本题考查考生的细节理解能力。全国100所名校最新高考模拟示范卷·参考答案第2页(共4页)【22·(新高考)ZX·NJ·英语(八)·TJ】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    《必修二Unit5课文梳理》参考答案-、l.influences2.growth3.connects-、l.singing2.is3.enables4.to5.who6.a7.inspired 8.works9.first10.better《过去分词专项练》参考答案1.frightened 2.settled3.advanced 4.Seen5.completed 6.trapped7.puzzled8.lost9.Built10.taken二、l.used2.confused;confusing3.understood4.examined5.filled6.known7.checked8.dating9.encouraging;encour.aged10.promoted三、l.improve my spokenEnglish2.Praisedbyhisteacher3.Compared with you4.referred to at themeeting5.am interestedinFrench四、l.Based on a true story,the film will attract agreat deal of attention.或The filmbased on a true story,will attract a greatdeal of attention.2.Carried、outcon-tinuously,the policywill benefit all of usgreatly.3.Determined to per-form well in the finalexam,I'm occupiedin preparing for it.4.Foilowed by a groupofstudents,theteacher entered theclassroom.5.Worried abouttheresult,hecouldn'tsleep well.6.The book written bya Chinese teacher isvery practical.7.Although left Leftalone at home,Johndidn't feel afraid atall.8.The witnessques.tioned by the policeoffered useful infor-mation.9.Awomandressedlike a lawyer came inand took her seat as ajudge.10.Moved by the heroicdeeds,the childrencouldn'thelpcrying五,l.Located in the centreof the city,the com-pany was set up in1983.2.He was very excitedto know that his sonhad been admitted toa key university.3.Theapplicationdesigned for booklovers is very popular.4.Arrivingg atthe parkyou'll find yourselfsurroundedwithbeautiful flowers5.Given more time,Icandomyworkbetter.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    2021一2022学年度(下)高三年级省六校协作体期初联考英语试题考试时间:120分钟满分:150分命题校:东港市第二中学第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What does the man mean?A.Open the window.B.Go to another room.C.Get out of the room.2.How does the man feel?A.Nervous.B.Upset.C.Happy.3.Why does the man come to the woman?A.To check out.B.To find his phone.C.To ask his room number.4.What did the woman learn as a second language in high school?A.English.B.Chinese.C.Spanish.5.What are the speakers most probably talking about?A.An air conditioner.B.The weather.C.The town center.第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。6.What docs the woman say about the teenagers in her country?A.They live traditional lives.B.They want to have their own lifestyles.C.They are more successful than their parents.高三英语,共(12)页,第1页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    镇原县2022年高考网上阅卷模拟考试·高三英语参考答案、提示及评分细则l.C细节理解题。根据The Philippines中的“It's actually a geographically wonderful place worth visiting at anytime of the year.”可知,菲律宾适合人们一年四季游览。2.D细节理解题。根据Cuba中的“Unfortunately,few people even think of visiting Cuba these days.”可知,古巴不是一个很多人选择去旅游的国家。3.B细节理解题。根据Australia中的“It's often identified as huge diverse country..interesting things to see andtodo.”和Cuba中的“This country has a rich culture and history to explore.”可知,澳大利亚和古巴都有丰富的文化。4.D推理判断题。根据第二段“During his 122-kilometer walks to and from school...·a lion from those of otheranimals..”可知,Kasaine通过狮子的脚印追踪狮子。5.C细节理解题。根据第四段“The international draw of these animals..If Kenya's wildlife disappears,so doesits second-largest source of income.”可知,肯尼亚从它的野生动植物保护中受益很多。6.B推理判断题。根据最后一段“But it also meant that the people who had originally lived in the area were forcedto leave their land and into smaller surrounding areas,”可知“it”指的是人们离开他们最初的家。7.A主旨大意题。文章首先讲述Kasaine追踪狮子,保护狮子的故事,接着讲述肯尼亚人民为保护野生动物做出的牺牲,故A项符合文章。8.D推理判断题。根据第四段“Reading,doing math,and writing letters may be tough for lots of kids at first...that the kid has a learning disability.”可知,学障碍是当你学一个科目时,会陷入困境。9.A细节理解题。根据第二段“Learning disabilities can be genetic..have an advantage over their parents..”可知,如果他们的父母有同样的问题,孩子们可能会有学障碍。lO.B细节理解题。根据第四段“But when those troubles don't fade away..·that the kid has a learningdisability.”可知,如果你经过努力也没有取得进步,说明你可能有学障碍。11.C写作意图题。这篇文章主要讲了什么是学障碍、学障碍的类型以及如何应对学障碍。l2.A细节理解题。根据第二段“Instead,they propose a labelling system called..·physical activity are needed toburn off the calories.”可知,PACE标签系统,能从体力活动锻炼角度对食品设定营养标签。因此,与当前的标签相比,可以从PACE标签中获得锻炼建议。13.A词义猜测题。根据第二段该句中从句部分“which compared the impact of PACE labelling with that of othertypes of food labelling,or with no food labelling at all..”可推知,划线词所在句which前的句意为“他们收集了之前14项研究的数据”,即划线词“pooled'”意为“收集”。l4.D细节理解题。根据第四段“A spokesperson for the eating disorder..·campaigns that build confidence andsupport healthy eating.”可知,饮食失调慈善机构一位发言人Beat认为,单纯做更多的锻炼来减肥是无效的,应该从心理和身体健康两个方面入手来解决。因此,从Beat的评论中我们能了解到D项“Obesity iscomplicated and should be tackled physically and mentally."符合题意。l5.A主旨大意题。通读全文,尤其是第一段“Confused by food nutrition labels?..type of exercise needed toburn off the calorie”以及第二段“Instead,they propose a labelling system called'physical activity calorie..activity are needed to burn off the calories.”可知,本文主要阐述了传统的食品营养标签对肥胖者的指导作用有限,研究人员提出了名为“体育活动热量当量”的标签系统,此标签系统能显示燃烧卡路里需要多少分钟或几英里的体力活动。因此,这篇文章最好的标题是A项“PACE:A new labelling option(PACE:一种新的标签选择)”。16~20 EACFG2l.D根据上文中的“After a failed radiation treatment the doctors weren't certain'”和下文中的“she would make it'”可知,作者的母亲放疗失败后,医生不确定她是否能痊愈。whether“是否”在句中引导宾语从句。22.C根据语境可知,医生给了作者的母亲很多药物来减轻她的疼痛。倒数第二段中的“my mother even feltnoto take any painkillers'”是关键提示。relieve“减轻,缓解”符合语境。avoid“避免”;transfer“转移”;tolerate“忍受,容忍”23.A同时,家人焦急地等待着事情的进展。nervously'“焦急地”符合语境。excitedly'“兴奋地”;patently“耐心地”;calmly'“镇静地”。24.D根据上文中的“As religious Roman Catholics(罗马天主教徒)”和下文作者母亲去朝圣的内容可知,作为虔诚的罗马天主教徒,作者和母亲都相信祈祷的力量。power'“力量”符合语境。appeal“吸引力”;essence“本质”;feature“特点”。25.B根据语境可知,作者和母亲均是虔诚的罗马天主教徒,都相信祈祷的力量,即上帝可以并且确实在以超自然的方式介人人们的生活。interfere“干预,介入”符合语境。persist“坚持'26.C根据本句中的“we packed our bags'”和下文作者与母亲去朝圣的内容可知,因此,作者和母亲带着希望和担忧,打包好行李就出发了。therefore“因此”符合语境。instead'“反而,而不是”;somehow“不知怎的”;【高考网阅模拟考试·英语参考答案第1页(共2页)】7114C

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    59.A(解析:根据下文的“she thanked me for sharing第九行:79.that→which(解析:考查非限制性定语W:I'll grab it for you.But can you eal it in the diningW:So why was it unfinished?so much with her'”可知,这是在我的站点(stop)所发从句,引导非限制性定语从句关系代词不room instead of on the sofa?M:Ludwig died in 1886,and upon his death the true生的事情。故选A项。)能用that.)M:All right,I'll stop this movie and move over therecost of building the palace came to light.60.A(解析:根据上文的“I gave her a hug”可知,我第十行:80.去掉the或our(解析:考查冠词。英语in a minute.W:How much was it?给了她一个拥抱以感谢她难以置信的善良。短语中代词和冠词不能连用。)Text 6M:Back then,it was 16 million German marks.Bythank sb.for sth.意为“因某事而感谢某人”。故选One possible version:W:Excuse me,my dad said you might sell birthdaytoday's standards,250 million American dollars.A项。其余选项意为:forgive原谅;blame指责,责Be Thankful to Our Parentsballoons with the age on them?They had no money to finish it.怪:reward奖赏。)Our parents love us more than anybody else inM:We do.You can have standard balloons or shinyW:Thanks for being so informative,Hans文章大意】(本文介绍了在锻炼身体的同时还要the world.They try to take good care of us in our dailysilver onesTexI 9W:How much are the silver ones?注重锻炼自己的心灵。)life and help us with our lessons.They communicateM:20 each.The standard ones are 5 each.W:I'm taking a gap year at university,so I'm looking6l.have exercised(解析:考查时态。由“for the lastwith us and cheer us up when we are upset.TheyW:I'll take four of the standard ones then.to volunteer abroad.25 years'”可知,用现在完成时。)encourage us when we fail in the exam.When we meetM:Good to hear.We have a number of volunteerM:And what age do you need on it?62.to maintain(解析:考查非谓语动词。作目的状difficulties,they are the first to come up and standW:It's my mom's 50th birthday.positions that combine doing good work with seeingthe country you're visiting.语,用动词不定式形式。)】with us to solve the problems.M:Congratulations.Doing anything nice?63.because(解析:考查连词。此处表示锻炼的原Thanks to them,we grow up healthily and happily.W:Yes,we're taking her to that new Italian restaurant.W:What positions do you have open just now?M:We just opened a new one in Africa to help build a因,所以用because引导原因状语从句。)Learning to care for our parents is what we should do.Her brother is flying in from America.She has nonew primary school.It's pretty popular.64.better(解析:考查比较级。由前面的“to liveFirst,we can help do more housework.Second,we shouldidea.longer”可知,此处用比较级。)》respect them and get on well with them.Then they mayM:That's greatW:Do you have any that you are struggling to fill?feel happy.Third,we are supposed to study hard and tryText 7M:There is a position in an animal reserve in South65.bodies(解析:考查名问。谓语动词用的是复数not to make them worry about us.M:What is your idea of a romantic holiday?America.形式,主语有“Our”修饰,所以主语也用复数。)All in all,we should always be grateful to ourW:Going to a five-star hotel,being waited on handW:I thought people would jump at the chance to work66.are(解析:考查时态和主谓一致。文章用的是parents and do what we can to thank them.and foot.Drinking wine by a pool and lying in thewith animals.一般现在时,主语a few of things是复数形式,所以sun.You?M:This one is pretty remote and there's a lot of用are.)听力材料:67.listening(解析:考查非谓语动词。spend timeText 1M:I'd take my partner to go mountain climbing soworkW:Excuse me,sir.Does this library have any privatethat we could camp under the starsW:That could be the one for me.I'm looking to getdoing sth.意为“花费时间做某事”。)W:And get attacked by a bear.No thanks.I need myaway for a while.68.who(解析:考查定语从句。who引导定语从句,rooms for studying?I am meeting a couple of myluxuries.classmates here and we need to work together on aM:OK.Because you are applying from Europe,you'll修饰先行词a friend.)M:I can't go to a hotel and just relax.I need toneed a travel visa and up-to-date passport.69.an(解析:考查冠词。修饰单数可数名词book,projectexplore the place and find out about its culture.W:I have my passport.How much is the visa?book前面有形容词inspiring修饰,inspiring是以元M:Yes,there are some rooms downstairs.You can getW:You should.You would be a lot less stressed in ourM:20 for 90 days or 25 for 180 days.there by using the elevator over thereotfiee音音素开头的词,所以用不定冠词an.)Text 10Text 270.yourself(解析:考查代词。该句是祈使句,祈使M:Is it that obvious?I've been under a lot of pressure.Home security is becoming one of the fastestW:Well,what do you think?W:Like I said,you need to take it easy.句的逻辑主语是you,所以此处用yourself.)growing technology markets.Previously,home owners第二行:71.organized前面加was(解析:此处应用M:Oh,wow!You look completely different with redText 8had to get expensive alarms.These systems could nothair.I'm so used to seeing you in black.M:Welcome to the grand palace of Herrenchiemsee.被动语态,故添加was.)My name is Hans and I'm here to answer anybe relied upon,and would even be set off if there wasW:I thought of changing it to brown,but this looks72.介词inon(解析:考查介词,在其体的a powercut.Nowadays,with advancements inmore dramaticquestions you may have.某一个节日用介词on.W:Is it true that the palace is a copy of the Palace oftechnology,it is easy to add extra protection to yourText 3第三行:73.invite→invited(解析:考查谓语时态。Versailles in Paris?home at affordable prices.Companies like Nest andW:It's beautiful here in the park.If only the wind本文记述的是过去的一件事,故用一般过Ring have released doorbells that also have a camera.wasn't blowing so stronglyM:Yes.King Ludwig II adored the French palace and去时态。)The main selling point of these devices is that whenM:The wind feels so nice and fresh.I prefer warmwanted to make a copy.This was his third and final第四行:74.range-→ranging(解析:考查非谓语动词。building project before he died.someone rings your doorbell,you can choose to answersummer weather,thoughW:What were the other two?via your phone,even if you're not in the house.This此处range不是谓语,应用现在分词形式作W:At least the clouds cleared away.Anyway,I'm状语。)M:New Swan Stone Castle and Linderhof Palace,bothcan drive away thieves as they believe the house isalways happy to be here with younot far from here in southern Germany.The firstoccupied.It also takes photos of people in your house.第五行:75.turn→uns(解析:考查名词单复数。Text 4Some cameras come with face recognition software sotake turns为固定短语,意为“依次,轮one is so close to the border with Liechtenstein thatM:Hey,Katherine.Do you know any special ways toyou can look across into another countrythat if it doesn't recognize someone,it will inform you流”。)emember lectures better?W:When was Herrenchiemsee built?or the authorities.So-called"smart homes"allow you to第六行:76.his→their(解析:考查代词。此处代指W:Well,I like to take notes.But if the topic isM:That's a complicated question.The construction ofcontrol and monitor your home from your smart phone前面的复数名词people,故用their.)difficult,I often record the whole thing.That way,the first building started in 1867.or tablet.You are able to turn the lights on and off第七行:77.important→importantly(解析:考查副I can listen to the lecture all over again and takeW:But then it stopped in 1870 because of the war,while in another country,making it appear occupied词。此处作状语,故用副词。)really good notes.vesYou can also monitor smart security cameras that can第八行:78.crowd-crowded(解析:考查形容词a此Text 5M:Correct.Ludwig visited France in 1874 andsit in your home,or outside on your walls.These also处作定语,修饰名词places,故把crowd改M:Can you grab the plate of noodles from the kitchenreturned with new ideas for the design.Four yearsallow you to monitor your pets and children,keeping为crowded.)for me?later,the construction started again.your loved ones under your watchful eyes12英语金学导航·模拟版

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    woman.Months later,after the final chemo treatment,we held a graduation ceremony forMom.Mom did beat her cancer!Most of all,I saw a change in Mom.Nothing afterward seemed to worry her quite as much.From her,I learned I may not get to choose what I face,but I do get to choose how I face it.24.How did the author respond after knowing her mother's cancer?A.She failed to hold back her tears.B.She felt lost and was in a panic.C.She was grateful to her mother.D.She felt a wave of protectiveness.25.Which word can best describe the author's mother?A.Helpful.B.Optimistic.C.Smart.D.Unlucky.26.What did the author's mother do at the hospital?A.She helped others out of trouble.B.She shared her personal belongings.C.She chatted humorouslyD.She did some cooking for patients.27.What can we learn from the author's mother?A.Be brave to face difficultiesB.Try to make wise choices.C.Try our best to help others.D.Work hard toward our choices.CSeeing a monarch butterfly used to be quite common in the US,but now it's another story.Their numbers are falling rapidly.In fact,their numbers have fallen by 90 percent in just 20years.In California,in just one year,their numbers dropped 86 percent.These butterflies are amazing creatures.They are the only insect that migrates to awarmer climate.In fact,National Geographic says,"It's one of the greatest natural events onEarth."The butterflies that hatch in North America in the late summer will migrate the entireway to Mexico,a journey that is around 3,000 miles.Monarch butterflies are pollinators (and help crops.But now they need our help,just like the bees.That's why I raise and set free monarch butterflies.However,10 years ago,Ididn't know a single thing about butterflies.My husband has always collected monarch caterpillars to observe their changes.ForFather's Day six years ago,I gifted him a box with painted lady butterflies.I didn't knowmuch about butterflies at that time,but he showed me how to find monarch caterpillars andtaught me about milkweed ()That is when we began raising a handful,seven or eight,monarch butterflies a year.This year,I was determined to double that number.We saved all the milkweed that wasgrowing around our house for the females to have plenty of options to lay their eggs and havefood.Last year,I didn't find any monarch eggs until late August.This year,I started in themiddle of July,and my intake is already over 200.高一英语试卷第5页共11页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题:每小题1分,满分10分】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加,酬除或修改增加:在缺词处加一个湖字符号(入).并在其下面写出该加的词则除:把多余的词用斜线(八)划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词注意,1.每处错误及其修改均仅限一词:2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Because my brother and I have very different personalities and interestitssomemhardto believe we are relate.My brother.Jim,is extreme friendly and outgoing.He likes tospeoall of his free time with friends.whereas I need a lot of privaey and enjoy being by myself.Inaddition,when I have enjoyed school since I am a child.Jim has never liked school.He prefersworking at a job and is very active physically.I actually think I could be happy being studentallmy life.In spite of their differences Jim and I are close friends so well as brothers.第二节书面表达(满分25分)假设你是李华,上周末学校组织学生去电影院看了电影《长津湖),请你根据下面的提示,用英语写一篇短文。主要内容包括:1.看电影过程中的感受;2.你的感想。注意:1.词数:100词左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:the Chinese People's Volunteers中国人民志愿军the War to Resist U.S.Aggression and Aid Korea抗美报朝US Aggression美国侵略The Battle at Lake Changjin长津湖之战【2022届高三·英语试题(5)·第8页(共8负)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    ,承8GLmE8听第二段对话,回答第7小题。⑤(B)7.What does Paul usually do before芳美在报社sleep?A.He reads English newsEARNING ENGLISH第18期大报说B.He listens to the radio.(第3-4版)C.He watches English videos.外研九年级广东能力提升用听力材料(九年级下册。Modules 7-8)W:Paul,your English is great.M:Thanks.I read English news every morningand listen to BBC before sleep.gA.听句子。听第三段对话,回答第8小题。(B)1.How does Cindy usually learn English?听(C)8.What is Jane going to do tomorrowafternoon?说应A.Watch a match.B.See a movie.C.Make a speech.(A)2.Which number did the teacher ask Mike听力材料to write?用M:Jane,there is going to be a football matchtomorrow afternoon.Will you go with me?03.6W:I'd love to,but we will hold a school-leavers'party then.And I was chosen to make a speech.>(C)3.Where will the secretary go tomorrow?听第四段对话,回答第9小题。③N听说应用听(C)9.What does David want to be?BA.A singer.B)4.When was the school-leavers'party?B.An actor.应用C.A writer.WEDSUNB听力材料(A )5.What did Anna buy for her mum?W:I want to be a singer and Daniel wants to be anactor.What about you,David?M:My dream is to be a writer.听力材料听第五段对话,回答第10小题。⑤1.Cindy usually learns English by listening to(A)10.What's the relationship between theEnglish songs.speakers?说2.The teacher asked Mike to write the number说A.Classmates.B.Neighborszero on the blackboard.C.Cousins.3.The secretary of the company is going to the用USA for a meeting tomorrow.用听力材料4.Linda lost her favourite camera at the school-M:Do we have art tomorrow,Marina?leavers'party last Sunday.W:No.Mr White changed the lesson to next5.Anna bought a handbag for her mum onWednesday.Mother's Day.B.听对话听第一段对话,回答第6小题。听第六段对话,回答第11-12小题。听(A)6.When was the dance party held?听(C)11.When did Jack join the English club?A.Last Friday.B.Last Saturday.A.Last week.C.Last Sunday.B.Last monthC.Last year.用听力材料用(B)12.What does Jack do?M:Mary,did you enjoy the dance party lastA.A student.Friday?B.An office worker.W:Yes.It was interesting.C.Adoctor.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Just as the 8 goes,"Where there is a will,there9.-I'm sorry to be late.is a way.”-Never mind.Please come here a littleThis term,Eric did a good job in the finalearlier (early)tomorrow.exams.I 9 him a pen as a gift.He was so happy.10.Jack is the third tallest(tall)boy in our"I dream of being a teacher like you when I 10,Mrs.Liu,"he said to me.I smiled.I believe hisclass.He is good at playing basketball.dream will come true in the future.(C)8.A.fact B.idea C.sayingD.word(B)9.A.showed B.gave C.soldD.painted(D)10.A.wake up B.look upgC.stay upD.grow upⅡ.选词填空交际广场1.James wants to have somenoodles (coffee/noodles).He is so hungry.I.选择填空2.Thereis (is/are)still some milk inthe bottle.(D)1.-Can you go to the movies with me3.I can give you some advice(advice/tonight?advise)on how to make a sandwich.I have to prepare for my4.It's so hot.How about buying two bottles of (twoEnglish test.(2022云南昆明)bottle of two bottles of)juice?A.Yes,I can5.-How many(How much /How manyB.I'd love tochildren will go to the park?C.Never mind-Fifty.QD.I'm afraid notⅢ.根据提示完成句子。1.明天我应该在哪儿和你见面?(shouldC)2.-Let's make a banana milk shake afterWhere should I meet you tomorrow?finishing the work.2.你能来参加我的生日聚会吗?(can)I can't waitCan you come to my birthday party?(2022辽宁锦州)3.如果你去钓鱼,你会玩得开心。(fA.That's all rightIf you go fishing,you will have a good timeB.You're welcome4.你一定得尝尝那个汤。(mus)C.That's a great ideaYou must try the soup.D.Thank you for your help5.除非他们拼尽全力,否则他们会输掉比赛。(unless)hey will lose the game unless they try their bestgV.完形填空(A)3.When I get home,it makes me feelI started to work as an English teacher in thiscomfortable to find everything in apple-pieprimary school two years ago.On the first day oforder.(2022云南昆明)my work,I found Eric,a boy in my class,was1A.tidyothers.He was so shy that he 2 talked withB.dirtyothers.As a 3 he couldn't speak English at all.C.crowded(C)1.A.similar toD.crispyB.close toC.different from D.scared of(D)2.A.alwaysB.often C.sometimesD.hardly(A)3.A.resultB.point C.stepD.rule®I wanted to_4_him,so I encouraged(鼓励)him toB)4.To keep safe in the coming summerbe more outgoing."You need to practice speakingvacation,.you are supposed to(应该)English with your classmates.5 you keep trying,(2022黑龙江哈尔滨)you'll be good at it,"I said to him.①refuse to let strangers(陌生人)inThrough hard work,Eric changed(改变)alot.②turn off the gas(煤气)after cookingHe had more 6.Thanks to them,Eric's English3 go swimming alone in the riverspeaking got much 7 than before.4 take care of your own things when you(B)4.A.save B.help C.leave D.forgettravel(C)5.A.As far as B.As soon as⑤leak(泄露)your personal informationC.As long as D.As well ason the Internet(D)6.A.exams B.classmates C.subjects D.friendsA.②③⑤B.①②④C.①③⑤(A)7.A.better B.slowerC.shorter D.quieter

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    2023小题优练·英语答案5022.C加书理解题。根据ng国g四n面恒G(山G"中提及的后m(aW中eedad山e start date of the elass,可旬,学生应i该带别比意银款的最后明跟。选C项,23.A推理判店题。文章前所学技的名字中都提到了·山m国(百亚昔“人。并根据mGega0中提及的i书sa屋hed schoo闻ntu that offers English classes usingd可南,这四所学度都有一个共回点即它量世千业精人。故金项本文义一记叙文。文李迷了名四国四e的洲文手黄力支更。4.C/细市理帝题。根据第四段第一句W鱼山mkse国国m国金o国音夏ery time credit is refused to量国国国me用,o,.,men,·黄六童en in Ghan画often d山g a hole in the ground to save their eamings because they didn'国eake一ae最甲.可知,非洲女性很雄得到银行账户和货款是地为非洲女性争眼报利的动力,故送5D推理判喝题。根据第五段第一句”,,can闺,国n国国em0置司cam国etheir children,raising families and building communities as opposed to ahout 40%c for men."后代、养家糊口和建设社区方面发挥着重要用选D。26.4推理判断题。根据第四段第一甸鱼do banks give more loans to men versus women?That's the question Iae,'she said”可以看出0美爱受到青女件,根据第五段第二句“Kidjo said,·We're tak.ing up reducing the pover年ate in Africa te the sma面,"以及第七段中“,,for she has shown unusualcourage in standing up to unfairness,"可.最很有勇气,综合以上,可知Kidjo关爱他人,勇气可嘉,故选A。27.D标题自纳题。本文讲述了非偶置胃女性争取更多权利的故事,故选D。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    高考(HD)第40期参考答案及解析人与自然一一自然科学(一)参考答案A24-27 BCDD B 32-35 DCAC解析A篇本文是说明文。研究发现,凤头鹦鹉具有人类两岁幼儿识别形状的能力。24.B。推断。根据第一段中的the birds were given five differently shaped“keys”to choosefrom.nserting the correct“key”would let out the nut以及第二段中的In the experiment,.Goffin's cockatoos were able to select the right tool for the job可知,凤头鹦鹉是通过使用工具来获取箱子中的坚果。25.C,理解具体信息。根据第二段中的In humans,.babies can put a round shape in a round holefrom around one year of age可知,把球放入一个圆洞中是一岁左右的人类婴儿最有可能完成的任务。26.D。理解具体信息。根据最后一段中的The next step.is to try and work out whether thecockatoos.or also use a sense of touch in making their shape selections可知,下一步研究人员将尝试弄清楚凤头鹦鹉在选择形状时是否使用触觉。27.D。理解主旨要义。本文主要介绍了一项研究发现:凤头鹦鹉具有人类两岁幼儿识别形状的能力,故D项作标题最佳。B篇本文是说明文。研究人员通过分析人类语言中的部分语音(比如唇齿音)得出结论:人类的不同语音是生物变化和文化进化等因素相互作用的产物。32.D。推断。根据第二段中的speech sounds called labiodentals,.such as“f”and“v”,weremore common in the languages of societies that ate softer foods Now a team of researchers ledby Damian Blasi at the University of Zurich,Switzerland,has found how and why this trend arose可知,唇齿音在吃较软食物的社会的语言中更为常见,而Damian Blasi团队的研究关注的是这一现象如何出现以及为什么会出现,即人类语音的发展过程。33.C。理解具体信息。根据第三段中的the upper and lower front teeth of ancient human adultswere aligned,making it hard to produce labiodentals Later,our jaws changed to an overbitestructure,.making it easier to produce such sounds可知,古代成年人的颌骨结构不利于他们发唇齿音。34.A。理解主旨要义。上文提到人类语音及牙齿咬合的变化与新石器时代农业的发展有关,而第五段指出,一项语言数据库的分析也证实,在新石器时代之后,世界语言的发音发生了全球性的变化。由此可推知,第五段主要是为支持上文的研究结果提供了新的依据。35.C。推断。根据最后一段中Steven Moran所说的内容可知,他认为人类语音并非一成不变,我们现在使用的这套语音集是生物变化和文化进化等因素相互作用的产物。这说明人类语音体系是一个复杂的动态体系。人与自然一一自然科学(二)参考答案A32-35 DACCB 32-35 BDCA解析A篇

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    seems to33.What will happen hen people reduringA.They'll take more regular breaths.B.They'll feel cooler than in the dayC.Their skin temperature will rise.D.They will not get enough oxygen.4.What main pont doeskA.Good sleep can be made at any time.B.Sleep is important for many reasons.C.Try to develop good sleep habits now.D.Lost sleep makes no difference to people.35.What's the structure of the text?①①②①A.②③④B.③C.②③④D.②③4⑤⑤nt第二节(共5小题:每小题2分,满分10分)⑤5选项根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余qualityMinimalism Is a Better Way of Lifewith aThe word minimalism(极简主义)has a negative meaning to many.They believe being anay beminimalist means you are not taking advantage of all available in the modern world.36C.utine.Getting rid of things helps people breatheettingWhen you start to get rid of things from the drawers,closets and attics,you are going to beaxingopening up more space in your home.37.This will give freedom and make it easier for you toingbreathe without the burdens of the past weighing you down.38AtakeWhen you have a lot of material things,your focus can be all over the place.You worry aboutekeyworking enough to pay for all of the things and you spend your time trying to look for or put awayyourall of the things in your home.When the things are gone and the bills of the home are lessened,itbecomes possible to focus time and energy again on the important things.Less things equal more moneyhot.ButAs you get rid of stuff (and luxuries in the home,other things are opened up.Moreover,when you have fewer things,you can use your money to pay off debt.39.Because the moneyandspent buying stuff,maintaining stuff and making sure you have the best stuff will end up in thepocket instead of in the store.theat40People can choose whether they want to live this lifestyle or not.They can choose howstfar they want to go.Everyone is different.What most people will find is that once they begin ajourney towards minimalism,the experience will grow and the benefits will get larger.A.Minimalism allows for refocusingB.You have to focus on more materialsC.And that will eventually free up even more moneyD.The great thing about minimalism is that it is a choiceE.You will also be letting go of things you were holding ontoF.However,they can benefit greatly in many ways from a minimalist lifeG.Therefore,not everyone in modern times likes the lifestyle of minimalism高三年级适应性考试英语试卷(第6页共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    8.What will the listeners do with Matthew Anderson?A.Have lunch.B.Watch a video.C.Visit the production area.9.When will the listeners watch a video?A.At 1:15 p.m.B.At 2:00 p.mC.At 8:00 p.m20.Where will the listeners meet at 8:15 p.m.?A.In a restaurant.B.In a companyC.In a hotel.第二部分阅读(共两节,满分50分)第-节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)黑。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂A21st Century Wonders of EngineeringGreat Engineering has selected five wonders of 21st century engineering for our Excellence Prize.Now we're asking you to vote for one and tell us why!Falkirk Wheel (Falkirk,Scotland 2001)The Falkirk Wheel is the world's only rotating boat lift.Its steel arms each hold a water-filled tankinto which boats can sail.As the wheel rotates,so do the arms,raising and lowering the boats adistance of 25 meters,using power equal to only eight boiling tea kettles.Millau Viaduct (Millau,France 2005)The 2.46-kilometer-long Millau Viaduct over the River Tam in the south of France is 270 metershigh-the highest bridge in the world.It took just three years to build.It is a beautiful bridge that addsto the natural beauty of the river valley.Langeled Pipeline (The North Sea 2007)This pipeline under the ocean carries natural gas across the1,200 kilometers of rocky sea bed fromNorway to Britain.It is the longest pipeline of its kind.It runs through some of the most dangerouswaters in the world.Three Gorges Dam (Yichang,China 2009)Three Gorges Dam is the largest dam for i power in the world.Its 1.6-kilometer-lon wallthe Yiverrise meters bove the valley flor.It can hold back mion cubiemeters of water.Venice Tide Barrier (Venice,Italy 2011)n1theof Venice was flooded in twmeters ofater.To prevent thismhovere hsulallshbourmeterswhichfrom the he the level of the Adriatie e is dangerou high and threatens the city2l.Which wonder consumes surprisingly little power when working?A.Three Gorges Dam.33C.Venice Tide Barrier.B.Langeled Pipeline.D.Falkirk Wheel.2023届高三五月联合测评英语试卷第3页(共10页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    型成为线上所需个川作42.c11LUS Fiber'的好中的3430.rkerlineworker设空处作状43可名圆的划firstfen1137.带形容可strik1ng,为“极北”rained inskills的农成,设空处前的h指38A促为要35.根据语境可at first sight看冠词修饰,向用其复形式文中的heir skills are代上文中的问题:结合31.Agraduation.erettis now on the job可知,该问.is covered.。考查-~段现在时的被动语44考查关系代词,设空处已经得到了解决。st在此处意为“妥态。根据语境可知ett was hired by LUSCC计划的毕业生往往能很快找到善处理,安排妥当pen hall与coverauditorium,且在从句中作上此处描述一股性事实,故填is coveredthat或which40 to give.考查动词不定式。设空处作45.seen考查动词-ed形式。设空处所在32.B。根据下文中的they didn't have主题语境:人与社会艺术状语,表目的,故填t0gi部分作状语,且the unique space与or equipment that fit her可l,被LUS本文是说明文文章介绍了天津滨Fiber录取后,Everett遇到了个问题41.The。考查冠词。根据语境可知,设空之间是被动关系,故填5een海图书馆25.A根据本空前的I once felt that1参考答案die than go blind,but nowMlife has renewec1-5 DBCBA6-10 DBCDA综合能力测试(20)参考答案及部分解析,作者曾经觉得11-15 CBACA16-20 GDFEA了每个物种的动物特2125 BADCA26-30CBDA0Woods every day because he felt bette杯子,里而装满别点欢的食物,发现致说明作者现113L35DBACD决问题最快,均用时6秒就川:充满活力和乐趣者所到之处3rapidly37.which为知地说话仙成觉冬此,地的话能给惨,完成同样的用时38.the26,0据本段中叙述的作39.itself带来心理安慰因此,研究人员期待摆助的情节可知,作作者毛社时,发现自己叩开440.t0r41.getting42.killer43 dangerous5.理解其休信息。根据第要完成的任分是:打开杯盖1al so that45.to getShe tried to not get too emin the bes14.获收卫解主台要义。根据本段中的ble that becausc these27.828:据本句中的butelyshe could keep helpingexnlained to第节ay possible可,o0ti刘病人,out of the group化这样她就能做到iduals路说外意是One possible version:地帮助他们aren't necoriy比蹄个人主动提出Lost and Found推断。据第动物McAdamsWoodswhom 'my1题的方法,可为他系鞋帝,他就礼貌地拒绝April 21 when I was playingr知,Vo诙谐幽们29的you arether I's a black smartwatch慨打而言,本段重in front ofs on theShe解释实验结果者是盲人,他不知道自己面前立有wherthey根据最后段的watch15.A消防栓maches thisto care,和为220C根据本句中的waid1fv01h1314and find mcinand make文出them人,也关心的的数front door的内2,这说明他lass One得出来况明在解message on thns pageand I will contact you.的成长Li Hua理解章开篇介绍方面Wood是世和对第31根据本空前的also可知,那位司机为者的关爱,题语境:与自我学的兄弟也是盲One possible version文章指出大学生依本段主要叙述别人对作者的形助thartheWoods切价象因为课程太难,建32.ingredientshocolate chip cookies.会和对作者的结合本句中的waited和1hWoods故可推通讨介绍Woods的议教授们重新评经常警告学mront do知,那位司机tant and unigue.of his parents作者到前门人来缅这位可敬的护士,B16.Gname wast3g3 specia最能表达文章主旨,remember不要伟用作业辅导服务,G会:国然看不见那苍司机:但他最33.A。根据为容可知,作者是盲names and birth monthof who he2s.Whilemavh“纪念,缅怀说明他们不知道C篇做的34c22殊教aux导服line求的s说明她止作者跟汽to sharevith theM有生lineirsmenotHa-NAL-doecec年轻人提供”Q理醒。根据本段中划线词后的1到有些作根据本空前的the dispatcherluh-NAWL-do务能是因为懒惰或想35.D。class the origin of histo share five percent ofitswIthD项启说明和倒数第业学guided me to aca和本空后的secingAnd then Jem toldthd causes in the community生这样木2后提到很多you again可知,1位度员也帮助」name.以求助于这些作者,同时表示希望能再见到作者,进To lem's surprise,hislassmtes9段Cris所说的The success of the学业上有困难所very happ.to learn to say his nanTheySociety enablesus to keep our promise to服务D观点故选D项步体现了他对作者的友善。even praised himfor sharing thegive five percent ofuprofits to make aoe tru…适用,符合第三环境保护behind his nameemfeltproud to be abledifference可DarlingtonBuilding18本空前提到学生们求助于作业辅主题语境:人与自然to share a part of his identity with hisnewiety把他们利润的5%角于社区公盖导服,以回答作业中有挑战性的问水文是说明文外来入侵的野草对classmates.He was also gratefulforthe事业,这是他的所作的“承诺”pledge在题,F项指出做法背后的原因:他们环境和农业有很大危害,专业人士建议在sciencelessonthat helped himseethe没有获得他们需要的基本技能夏季来临前清除野草mportanceofeachuniquengredient,D。理解具体信息。根据第三段中的19.下句构果系36.rapidly。考查副词。设空处作状语including his ownimakingbeing used asan additional classroom for出学生课堂表现出色对每个name.grow和reproduce,表示“迅速地”,】somethinggreat.Asclass ended.Jemstudents to produce,of textiles可些纺织利,所以也许值得重新虑布该角副词,故填tapidly。smiled to himself,feeling more at ease and知,学生们在牧羊人小屋制作材料没有直接关系的作将37.which。考查关系代词设空处引导excited to continue his journey at hisnew这个小屋是课堂教学的延伸,为学解的限制性定语从句,补充说明名school生们专门提供人学空间学方法上insb.'s interest对某人有好Stinknet的野草,且在从句中作主语,部分解析10.A。理解观点、态度。根据第五段中处,有利于某人which阅读Beth所说的We were quite restrictedbefore,and teaching textiles didn't have20.上句指出仅仅谴责作业辅导38.th考查冠词。设空处特指第·段第一节服务及其用户是没有用空下提到的North Valley,故填the.篇its own space可知,助教Beth认头主题语境:人与社会社会服务们以前受到很大的限制没有用于教建议调查学生使用作业辅导服务的39.itself。考查代词。根据It replicatesays可4文是应用文。文章是则志愿者授制作纺本原因,并努力解决这些问题,由此推five thousand times every 13招募信多做纺织品,牧羊人小屋的设文为织品的空间断,本空提示作业辅导服务的使用反这种野草有很强的自我复制能力理解具体信息。根据第一段的内容可生开辟·个新的学领域映了深层次的问题,A项符合语境。空处应该用反身代词,故填itself知,这四个项目面向世界各地招募志愿者。11C。断。根据最后段中Chris所说语言运用40.fo行个。season后常接for示“做某事的季2B。理解具体信息。根据Habitat forHumanity部分中的Volunteers construct主题语境:人与社会人际沟通41.getting.考查动词-ing形式。recommhomes or repair older or damaged ones味着他们能够在未来继续为更多的社本文是记叙文。作者虽然失明了,却发doing sth..推荐做某事知,为Habitat for Humanity服务的志愿由此推断,该组织将现生活并不黑暗,因为到处都有人在帮助他42.killer老查名词。根据buying a b者要做房屋建造或维修方面的工作。继续做慈善事业2l.B。根据本空前的a world opened forof weed可知,设空处应该用名3.C。理解具体信息。根据Gulf Coast篇me.I was offeredallsorts offreeweed一起指“除草剂”,故填killer.Wildlife Rescue部分中的olunteers主题语境:人与自然自然生态services可知,作者通过Lighthouse43.dangerous。考查形容词。设空处must be at least i8 vears old and attend本文是说明文。研究发现,较少融入Guild申请到了各种免费服务,这让他中作表语,表示“危险的”,应该用training in order to take care ofthe社交的有蹄类动物更善于发现解决问题的生活能够或多或少地正常运转。词,故填dangerousanimals.Training sessions are held on the的方法22.A。本句和后面两句都是具体例子,故44.rains.若般现在时。由hfourth Tuesday of each month可知,为12.B。理解具体信息。根据第一段中的选For example·time引导时间状语从句时,如果Gulf Coast Wildlife Rescue服务的志愿'A study has found that horses,sheep,23.D。根据本段首句中的After I called一般将来时,从句则用一般现《者必须参加培训。camels,goats,gazellesand otherLighthouse Guild,an organization that为主语为t,设空处应该用动B篇ungulates are better at figuring outhelps blind people和本句中的was sent人称单数形式,故填rainse主题语境:人与自我做人与做事本文是夹叙夹议文solutions to puzzles when they are lessto teach me how to use a white cane45.to get。考动词不定式93岁高龄的integrated into social groups可知,研究,Lighthouse Guild给作者提供了主杖,弃派专门的教练教作者加阿传霜time to do sth.现在是做某Woods突然离世,作者通过介绍她的为人表明,较少融入社交的有蹄类动物更处世和善良品德缅怀了这位可敬的护士善于发现解决问题的方法白手杖是视觉障碍者使用的行动辅具4.B。理解具体信息。根据第二段中的Mar13.A。理解具体信息。根据第二段中的,特别是全盲或重度低视能之视Lou McAdams Woods...was a smart and

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    2024届高三期初学业质量监测试卷英语注意事项考生在答题前请认真阅读本注意事项及各题答题要求1.本试卷共10页,满分150分,考试时间为120分钟。考试结束后,请将答题卷交回。2.答题前,请您务必将自已的姓名、准考证号、座位号用0.5毫米黑色字迹签字笔填写在答题卷上。3请认真核对监考员在答题卡上所粘贴的条形码上的姓名、考试证号与你本人的是否相符。4.作答选择题必须用2B铅笔把答题卡对应题目的答案标号涂黑。如需改动,请用橡皮擦干净后,再选涂其它答案。作答非选择题必须用书写黑色字迹的0.5毫米的签字笔写在答题卷上的指定位置,在其它位置作答一律无效。第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面的5段对话。每段对话后都有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Why was the man late for work?A.He was stuck in trafficB.He had a traffic accident.C.His car broke down on the road.2.What does the man like about the new shop?A.The location.B.The assistantsC.The clothes.3.What is the man doing?A.Placing an order.B.Asking about an item.C.Requesting a delivery service.4.Who might Lily be?A.The woman's babysitterB.The woman's boss.C.The woman's child.5 What does the woman agree to do?A.Change seats.B.Call off her trip.C.Travel on a different day第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.How does the woman describe the furniture store?A.There are goods of a high qualityB.There are good bargains on sale.C.They sell goods online as well.第1页/共23页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    -

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    given this name,because only a few days before her birth,a relative"If it is auch a good anirit,why should法洗文最后一段中作this name had been given to theanyone fear to go down intbaby.Aklak,her brother,bore the name of the great Brown Bear.Aklak777iktu had died.As is the custhought Tuktu,although she didn't venture to口提出了一个问题,使was two years older than Tuktu.While the children were still small,theirexpress her thought aloud.And she was still读者和书中人物一起对father Kutok had become a herder of reindeer,and the little children spentwondering as she fell asleep.这个山谷充满了好奇。much of their time with the deer.They helped herd them.During the long winter nights,the herders often gathered in Kutok'sNoteshouse,and there they told stories while the children listened.There were1.caribou n.北美驯鹿2.herder n.放牧者stories of hunting,stories of adventure and stories of many strange things.3.hutn.简陋的小房子4.graze v.吃草But the story that Tuktu and Aklak liked the best of all was that of the5.venturev.冒险6.bold adj.大胆的chosen deer of the Valley of the Good Spirit.This was especially true ofTuktu.She used to dream of that wonderful valley.And whenever she sawQuestions:the Northern Lights shooting up high overhead,she would wonder whatWho was Tuktu?What stories did she like best?would happen to anyone who might wander into that valley,for it was saidthat it was from this valley that those lights came.At last,there came a time when she and Aklak actually were to livefor a week or two almost on the border of that valley.All day they traveledThat is,they traveled what would have been all day where you and I live.(参考答案见本期A4版)上期A3版3.With more and more forests damaged,some animals and plants are3.The closing ceremony of the Winter Olympic Games was being阅读理解14BBDAfacing the danger of dying out.watched by millions of people.阅读填空1-5 DCGAE4.It was with their generous help that I adapted to the life in the4.Some guests from the UK were being shown around our campus by上期A4版UK soon.our monitor.CLASSIC READING5.I was walking along the street when I suddenly saw an old man fall to5.By the end of last year,more than 5,000 trees had been planted byHe was the secretary of an aviation association.He wanted tothe ground.them in this areapersuade Tom Swift to take part in a contest.V.1.was proposed2.was assigned3.dozens of本期A2版6.The cute small girl is looking at the lovely big white-and-black4.remote5.monitored6.complainingtoy bear.1.encouragement2.impression3.frequently7.to overcome8.In spite of9.proceeded7.Mr Yang wanted to buy a beautiful red silk dress for his mother,4.annoying5.prejudiced6.representatives10.sorrow11.gifted12.scientific7.beneficial8.productive9.efficiently本期A3版who was a famous American musician.10.improvementI.1.ought to2.couldn't3.dare8.Shelly plans to start a foundation for hundreds of homelessI.1.out2.in3.out4.to5.of4.had to5.might6.can'tAfrican children.6.吧7.out8.forward9.0ut10.out7.could have won8.must have stayed 9.needn'tV.1.tolerate2.respond3.preserveII.1.burst into laughter/burst out laughing10.don't have to4.ceased5.observe2.a chain of3.get involved in4.get rid ofII.1.can't2.should/ought to/mustVI.1.worrying2.is taken3.deepest5.was fed up with6.set/get/start the ball rolling3.should/ought to4.must5.can4.has been affected5.environmental6.is eaten7.dedicated herself to searching for6.Could/Can7.can't8.had better/must7.extremely8.nearly9.was involved8.Reflecting on9.with the aim of9.needn't10.can/could10.be taken10.set an electric bike on fire12.so much time and effort training thatIll.1.was founded2.were sent3.was being repaired本期A4版11.is likely to have4.were being criticised 5.had been displayedCLASSIC READING13.There is no need to envy14.It is generally agreed that6.had been shown7.incredibly8.effectiveShe was a little Eskimo girl.She liked the stories of the chosen15.came to an understanding9.hungry10.hotterdeer of the Valley of the Good Spirit best1.Once my sister makes up her mind to do something,nothing canIV.1.A nature park was built by the local government to protect wildanimals.责编段泽芳2.Three children were being taught to ski by the coach over there本版主编张资清北2本报地址山西省太原市小店区龙兴街190号邮政编码030032联系电话0351-27776792777680(发行中心)订阅查询0351-27776482777649激光排版本报激光照排中印刷晋中开发区晋臻印业有限公司(晋中开发区汇通产业园区南六堡段恒易通公司院内)订阅方式为方便订阅订户可通过当地发行工作站订购订阅时请核验其“授权书”“工作证”或直接向本报发行中心咨询以防假冒盗版行

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    ◇基础训练【.根据句意及汉语提示完成句子。Section B1.Jenny worked as a village teacher after>要点归纳graduating(毕业)from university.believe in意为"信任;信赖"时,多指信任某人的2.David is caring(体贴人的)and he often helps所作所为,强调品质;believe多指相信某人所说look after his younger sister.的话。believe in还可表示"相信..存在"。3.The man is afraid that his factory can't continueits present level(水)of production.be thankful to sb..意为"对某人心存感激";be4.After reading the text(课文),we learnedthankful(tosb.)for(doing)sth.意为"因(做)某事而感激(某人)"。something about the French local customs.5.I can't really tell the difference between theiralong with意为"连同;除..以外还"。Aalongmethods and ours(我们的).with B作主语时,谓语动词单复数与A保持一致。同步练Ⅱ.根据汉语意思完成句子,每空一词。1.在颁奖典礼开始之前,让我们先回顾一下她的根据汉语提示完成短文。演艺生涯。Tim was worried about the coming mathBefore the award ceremony starts,let'scompetition."Don't worry.You've been workinglook back at her acting career.hard to prepare for it.Just(I)believe in(信任)2.张桂梅于2008年创办了中国第一所免费的女子yourself!"his mother said."Your hard work高中。(2)along with(连同)your confidence will helpIn 2008,Zhang Guimei started the first freeyou make it."Hearing that,Tim felt relaxed.Hesenior high school for girls in China(3)was thankful to(对.心存感激)his motherfor her encouragement.(本课时练I-III题连起来是一篇意3.随着时间的流逝,她渐渐忘掉了那些不开心的◇基础训练义连贯的语篇哦,可作为范文诵读!)事情。L.从方框中选择恰当的单词并用其适当形式完成句子。As time went by she gradually forgot thoseunhappy things.task,manage,degree,last,separate4.他们昨晚在家开派对,把客厅弄得一团糟。Jenny takes her lunchbox to school every schoolThey had a party at home last night andday.It is filled with delicious food.science.made a mess of the living room.1.Jenny's father has been a manager of a5.克服恐惧最好的方法就是勇敢地采取行动。restaurant for ten years.The best way to overcome fear is to take action2.With a high degree of cooking skills,he canbravely.9cook many nice dishes.Ⅲ.请阅读下面短文,根据语篇内容,在空白处填入恰当的单词,使短文通顺、连贯,每空一词!task,manage,degree,last,separateEmma was excited about the coming baseballchampionship.The winners would all get the gold3.Every morning,his tasks are to preparemedal(金牌).Emma was looking forward(1)tobreakfast and put it into Jenny's lunchboxbringing home one.4.He always keeps vegetables separate fromBefore the game started,Emma feltmeat in the lunchbox.(2)nervous."Take it easy.I believe you can do a5.Lastly Jenny takes the lunchbox and goesgreat job!"Emma's mother said.During the game,to school by bus.Emma caught a fly ball in the outfield.Everyonecheered for her.But it was a pity that she struck out(三击不中)when she hit the ball.However,her team wasⅡ.根据句意及汉语提示完成句子。doing well."Forget everything (3)that keeps youout of the game,Emma.Keep your eye on theOne rainy day,Jenny got off the bus withoutball!"her mother shouted from the stands.Emmataking her lunchbox.nodded.1.In the classroom,Jenny put her schoolbag onThe game was tied(局),and it was the team'sthe desk ahead(在前面)of her,but she foundlast chance to score.This time Emma kept her coolher lunchbox was missing.(4)when as she swung the bat.Great!She finally2."It couldn't have grown wings(翅膀)andhit the ball!She was safe and they won!"Greatflown away,so I must have lost it on the bus,"game,everyone!"said Emma's coach later."Hereshe thought.(5)are_your gold medals."

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第25期Bl版Keys(One possible version客观题除外):I.1-5 FHGAB6-10 IJECDII.11-15 jgbia16-20 kcehfIII.21-25 FAECB.IV.26.speaking 27.free28.up29.picnic30.with31.drinks32.hamburgers33.about34.fly35.timeV36.This is Julia speaking37.What's up,Helen38.Would you like to go with us39.What time is it now40.What will you take with yourselfVI.41.Yes,I'd love to42.May I take your order43.I like jiaozi44.I'd like chicken and rice45.Two glasses of orange juice,pleaseB2B3B4版Keys:(One possible version客观题除外)七年级(上)Unit4基础能力训练基础知识运用I.1.forty2.free3.When4.Pandas5.evening6.sing7.kilos8.to do9.to dance10.itIL.11-15 DDBDB 16-20 DCCBBI21.How;like 22.at all23.take it24.What /How about25.him to call:backIV.26-30 AFBDEV.31-35 ADDBD36-40 CBCABVI41.tries42.shopping 43.buys44.kilos45.heavy46.and47.gives48.out49.order50.them综合语言运用I.1-5 CBADB6-10 BDBCD11-15 CDDBAIⅡ.16-20 DCAEBIII.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    B.To report his findings. C.To find out the owner of the car. 听第8段材料,回答第11至13题。 11.What are the speakers probably doing now? A.Shopping. B.Having a meal. C.Preparing food. 12.What food does the man prefer? A.Fruits. B.Carrots. C.Chocolate cakes. 13.What does the woman advise the man to do? A.Try the dessert.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    A.By stating cause and effect. B.By assuming the worst. C.By making comparisons. D.By listing examples. 31.What is the main idea of the text? A.We depend too much on the oceans. B.It is time to take measures to protect the oceans. C.Deep ocean waters are warming at a faster pace. D.Oceans will account for more of the Earth's water.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    foreign path.All at once,a man shouted with wild excitement as he found berries on the ground.Following the berries,they soon found the little wanderer in the dark corner of a dark cave,shive- ring and weeping in fear.“There!There!”the father sprang to his feet and dashed towards the boy,holding him into his arms tightly.At the sight of his father and all the familiar villagers, the boy eventually beamed a relieved and tired smile,with tears blurring his vision.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    【答案】1519 EDCAG

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    28.C考查名词。“如果你还住在这里,请拨这个号码与我们联 系 29.A 考查形容词。根据下文的I walked up and down in my liv ing room可知,作者在客厅里走来走去,这说明作者心里很担 忧。 30.A考查连词。作者在客厅里走来走去,想知道这个人为什么 与自已联系 。 3l.C考查名词。根据第2段中的提示词address以及if you still live here,call us可知,作者推测:“他现在正在核查我的地址, 想从我这里得到更多的钱吗?” 32.B 考查形容词。小女孩的声音很甜美。 33.D 考查动词。作者可以断定她说话的时候在跳来跳去。 34.B 考查动词。为了我到作者的地址,并归还作者的钱包和里

  • ‹‹ 273 ››
扫码二维码