全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

82

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
emergency,and treat burns.As a student reporter,I was impressed by the organization and importance of this event.Firesafety is crucial for everyone,and this event helped raise awareness among students andprovided them with practical skills that could save their lives in a real emergency.Overall,thisevent was informative and rewarding.I hope that our school continues to organize events likethis in the future.部分解析阅读理解第一节A篇主题语境:人与自然一一自然生态本文是应用文。文章介绍了一个由澳大利亚博物馆专家创建的鲨鱼展。21.B。理解具体信息。根据第一段中的visitors will..explore the contents of a shark's stomach可知,在鲨鱼展,参观者可以探索鲨鱼胃里的东西。22.C。理解具体信息。根据Ticket prices部分中的Family(admits4)2A+2C/1A+3C:S76可知,题干中的一对夫妇和他们两个上小学的孩子符合家庭票(包含两个大人、两个小孩),由此可知答案。23.C。理解具体信息。根据You'll see:部分中的The fastest shark一a life--size model of theshortfin mako shark,which can reach speeds of up to7okm/hour可知,速度最快的鲨鱼是theshortfin mako shark。B篇主题语境:人与社会一一社会本文是记叙文。在意大利的一个小镇上,有一座由Bruno Ferrin纯手工打造的游乐园。24.B。理解具体信息。根据第一段中的I could open a food stand in the woods和第四段中的He started work at 4 a.m.and finished at noon.So he looked for part-time work.He and his wife,Marisa,started a food stand in the woods on Montello可知,Ferrin最初打算是找一个兼职工作,所以决定在那片森林里开个食品摊。25.B。理解具体信息。根据第二段中的This ride,like all the37 attractions in the amusementpark,operates on human effort and the laws of physics可知,Ai Pioppi的游乐设施都是靠人力和物理定律运行的。26.C。推断。根据倒数第二段中的Encouraged by the success,he made more rides和最后一Ferrin's favorite time is what he still spends in his workshop,working old steel tubes intomore pieces for his amusement park."What I love about my life is that I am truly free,"he says.“I work on what I want when I want.”可知,Ferrin沉浸在自己的工作室,自由工作,手工打造Ai Pioppi的游乐设施,由此可知,他是一个有创造力、自由奔放的人。27.A。理解具体信息。根据最后一段中的And Ferrin still keeps the amusement park free.Overthe past 50 years friends have suggested the introduction of a fee.He resists."I want people tocome here,have a bite,enjoy the fresh air and play,”he says.可知,Ferrin的游乐园Ai Pioppi将继续免费让游客游玩。C篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是说明文。软件更新搭配微小芯片可使智能手机成为完整的射频识别(FID)读取器。28.D。推断。根据第二段中的The phone becomes capable of identifying objects based on

扫码二维码