百师联盟 湖南省2023~2024学年高二年级8月模拟考试英语答案

50

百师联盟 湖南省2023~2024学年高二年级8月模拟考试英语答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、百师联盟2024高三冲刺卷二湖南卷
    2、百师联盟2024高二各科答案
    3、2024百师联盟高三二轮英语
    4、百师联盟2024高三冲刺卷三湖南卷
    5、2024百师联盟高三开学摸底联考英语
    6、百师联盟2024高三二轮联考二英语
    7、2024百师联盟湖南卷
    8、百师联盟2024湖南卷样卷
t0芒全国@0所名校高考模拟金典卷bike paths.However,open areas are free of these restrictions21.What can be known about a hoverboard?A.It's widely used in public places.C.It consists of complex components.B.It was inspired by a movie in 2015.D.It's a convenient way of transportation.22.What should riders do while riding a hoverboard?A.Balance the body.B.Lean forward.C.Wear a helmet.D.Avoid bike paths.23.What is the function of the logic board of a hoverboard?A.To store electricity.B.To power the wheels.C.To connect with the riders'brains.D.To receive data and give command.【答案与解析】21,D细节题。根据Whats hoverboard?部分的内容可知,悬滑板是一种充电的,便携式的方便个人出行的工具。22.A细节题。根据Motor(one in each wheel)部分的内容可知,骑行者骑行时需要注意保持身体的衡。23.D细节题。根据Logic board部分第2句可知,悬滑板可以接收数据并向骑行者发出指令。BPeople fell in love with Elizabeth Taylor in 1944,when she starred in National Velvet-thestory of Velvet Brown,a young girl who wins first place in a famous horse race.At first,theproducers of the movie told Taylor that she was too small to play the part of Velvet.However,they waited for her for a few months as she exercised and trained-and added three inches to herheight in four months!Her acting in National Velvet is still considered the best by a childactress.Elizabeth Taylor was born in London in 1932.Her parents,both Americans,had movedthere for business reasons.When World War I started,the Taylors moved to Beverly Hills,California,and there Taylor started acting in movies.After her success as a child star,Taylorhad no trouble moving into adult roles and won twice for Best Actress in 1960 and 1966.Taylor's fame and popularity gave her a lot of power with the movie industry,so she wasable to demand very high pay for her movies.In 1963,she received $1 million for her part inCleopatra-the highest pay received by any star up to that time.Elizabeth Taylor is a legend(传奇人物)of our times..Like Velvet Brown in National Vel-vet,she has been lucky,and she has beauty,fame and wealth.But she is also a hard worker.Taylor seldom acts in movies any more.Instead,she puts her time and efforts into her busines-ses,and into helping othersseveral years ago,she set up an organization that has raised morethan $40 million for research and education.24.Why did Taylor fail to play the part of Velvet at first?A.She was studying at school then.B.She was too small.D.She didn't get enough training.C.She didn't ride a horse well.25.What can be inferred from paragraph 3?A.Cleopatra cost the highest at that time.B.Nobody has got a higher pay for acting than Taylor.73【23新高考·JD·英语-QG)】1

扫码二维码