首页 衡水名师单元卷

海南省天一大联考2022-2023学年高三学业水平诊断(五)英语部分

衡水名师单元卷 55

海南省天一大联考2022-2023学年高三学业水平诊断(五)英语部分正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024海南省天一大联考英语
    2、海南天一大联考2024年答案英语
    3、2023-2024海南省天一大联考英语试卷
    4、天一大联考2023-2024海南省高三
    5、天一大联考海南省2023-2024学年第二学期高二期末考试
    6、海南省2024天一大联考答案公布网
    7、海南省天一大联考2024
    8、2024天一大联考海南高三第一次模拟各科试卷及答案汇总
    9、海南天一大联考答案2023-2024高二
    10、2024海南省天一大联考高一
The next day,after work I stopped at Ross and filled up my car with socks.That next morning,I drove overto Santa Monica's Palisades Park,which is a common place for homeless people.I knew that when they woke upthey would find a very meaningful present.That was nine years ago.Every week I'll hand out as many socks as I can.If I'm on vacation or on a businesstrip for more than a week,I bring a bag of socks with me and hand them out to the homeless on the streets inother states and countries.It's extremely satisfying to do"under the radar"things to help make some people's lives a little bit easier.Part of me hopes to see Albert out there one of these days,but even if I don't,I'd like to think one of the pairswill find him.1.What caused the author to hand out socks to the homeless?A.A homeless shelter's request.B.His wife's volunteer work.C.His talk with Albert.D.A festival's arrival.2.How might the homeless in the park react to the author's help?A.They wondered about the reason behind it.B.They expected to get more socks.C.They refused to accept it.D.They were afraid of it.3.Which of the following can be the best title for the text?A.Spreading presents on tripsB.Looking for Albert all over the worldC.Giving the homeless a lifetime surpriseD.Helping the homeless in an unexpected way【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者为了帮助那些无家可归的人,经常给他们分发袜子,不引人注意地尽自己的微薄之力让他们过上好点的生活。l.C细节理解题。根据第一段中I got to talk with one of them in line,Albert..got around to it.可知,作者与Albert的交谈使他决定给无家可归的人分发袜子。2.A推理判断题。根据第二段中I knew that when they woke up they would find a very meaningful present..可知,作者将袜子放在无家可归的人常常出现的地方。作者认为当他们醒来时,他们会发现一份非常有意义的礼物。由此可以推断,当那些无家可归的人看到袜子时,他们会感到疑惑是谁、为什么送来礼物。3D标题归纳题。通读全文可知,作者经常给无家可归者分发袜子,为的是尽自己的微薄之力让他们的生活稍微好点。结合文章最后一段中under the radar可知,作者是以不引人注意的方式帮助那些无家可归的人的。因此D项最适合作为文章标题。BAs people panicked upon empty supermarket shelves in the early days of the pandemic,there was renewedattention to farm workers'critical role in our society.But the labor conditions that farm workers endure havefurther worsened since then,and many of these essential workers have had their lives endangered by a devastatingcombination of the COVID-19 and mental-health challenges.A dairy farm worker in Vermont,who told us that his mental state was fraying(),recalled spending 12hours milking cows only to later have to dump gallons of that milk because the farm didn't have a buyer.It's hardto imagine the cruel reality of being forced to get rid of perfectly good milk while struggling to provide your ownfamily with much-needed food and money due to shortened work hours throughout the pandemic.His story isheartbreaking and unthinkable but all too common.Farm workers have always faced trauma(),anxiety and stress from their jobs.They and their familieshave historically struggled with substandard,overcrowded living and working conditions,exposure to harmfulpesticides,risk of serious injuries,poor access to health care and poverty-level wages.According to data from themost recent National Agricultural Worker Survey,33%of farm workers earn incomes well below the povertyline.·30·

扫码二维码