【答案与解析】 文章介绍了Harvard和MIT联手向全球免费提供网上课程。 24.C根据第1段Harvard和MIT联手向全球免费提供网上课 程及第2段两所大学的教师开发的一些课程将通过6000万美 元的一个新项目在网上提供,这个项目被称为edX可知,edX 是这两所大学免费授课的台。 25.B根据倒数第2段可知,其他大学包括斯坦福大学,耶鲁大学 和卡内基梅隆大学在内的其他大学,一直在尝试面向全球人口 的在线教学 26.B此句的字面意思为“系好安全带”。结合画线部分上下文内 容可推知,画线句子意思是“为这种开设免费网上课程的教育 变革做好准备”。 27.D根据第3段可知,在12月,学校宣布将为完成某些网络课 程的学生,提供一种特殊的证书MITx,即MITx是认可修完课 程的证书。
24.What can we know about edX from the text? A.The teachers at both universities have raised 60 million for it. B.It's a part of the free MIT OpenCourseWare. C.It's a Harvard-MIT platform of free online courses. D.Those who have no access to the Internet can benefit from it. 25.What is said about online education in the text? A.About 2,000 online courses are offered. B.Universities have been trying online courses. C.Over 100 million people have finished courses online. D.Stanford and Yale have courses based on edX. 26.What does Hockfield mean by saying "Fasten your seat-
B In a recent announcement,Harvard and the Massachusetts Insti- tute of Technology (MIT)said that they have joined forces to offer free online courses in an effort to attract millions of online learners worldwide. Beginning this fall,a number of courses developed by teach ers at both universities will be offered online through a new 60 million program,known as edX."Anyone with an Internet con nection anywhere in the world can use our online courses,Har- vard President Drew Faust said during a meeting to announce the plan. MIT has offered a program called OpenCourseWare for ten years that makes materials from more than 2,000 classes free on-
21.Which of the following directly involves the art of communi- cation? A.Anthropology. B.Journalism. C.Accountancy. D.Architecture. 22.What is the unique advantage of majoring in anthropology? A.Graduates will receive further education for free. B.Graduates will receive a Bachelor of Arts degree. C.Graduates will have a wider range of job chances. D.Graduates can apply for a position in government. 23.Who is the text most likely intended for? A.Social workers.
C.To put off a meeting. 3.What does the man think of the coffee? A.It isn't to his taste. B.It gives him a lot of energy. C.It's just like regular coffee. 4.What are the speakers doing? A.Practicing a play. B.Taking a walk downtown. C.Filming a movie scene. 5.What can we learn about the woman? A.She isn't a local citizen. B.She is trying to park her car. C.She gets into a traffic jam.
解析:由上题可知,丙为我国东部地区。东部地区经济发展水 高,科研资源丰富,科研环境好,导致院士内部就业流动数量大。 答案:B
every month where you will need to have completed certain parts of the paper. (Text 10) M:San Diego is world-famous for its many beaches.There are hundreds of miles of coast in the area,with more than one hundred beaches for all different types of people.In the north part of the county,there are always fewer people and many miles of beach.There are great places for surfing and playing in the water with friends and family.Closer to the city,there are sever- al beaches.Black's Beach is one of those,and it's famous for people who take their clothes off and lie in the sun!It is next to Scripps Pier,home to one of the best marine science universities in the world.They study dolphins,seals,and sharks.Farther
M:Uh,no.I didn't know YouTube had shows.I thought it only offered home videos and music videos..stuff like that. W:Well,YouTube also has channels,just like regular TV. There are many different kinds of shows every week.Most of them are shorter and cheaper to make than regular TV though. M:YouTube is even cooler than I thought!So,what's Epio Meal Time W:There's a group of guys who make the most unhealthy meals they can possibly cook.Everything has bacon on it.Most things are fried,and there is a ton of cheese on everything. We're taking tens of thousands of calories in one meal!In this show,the main guy introduces the meal,and then some of
(Text 5) M:Excuse me!Don't you know that you can turn right when the light is red?It's just like being at a stop sign in that situation. You're holding up traffic! W:Oh,I'm sorry.The laws are different in Montana... (Text 6) M:Now which sport do you want to do? W:What is there? M:Well,the volleyball is filled up and we've got basketball and tennis left. W:Last year I played basketball so this year I want to do some- thing different,tennis,I think.When can I start? M:Let me see.The next tennis course starts on September 7th.
试题答案 15 CCCBB 6~10 ACCBC 11~15 CACAA 1620 BBCAB附: 听力部分录音材料 (Text 1) M:Last night,I put my bike at the gate,but I can't find it now. W:It was in my way when I went to the garden,so I put it under the stairs.It's still there. (Text 2) W:Mr Smith,why did you give me a zero on the math test?I know I got all of these answers right.Look! M:You did get the answers right,but you wrote them on the test sheet,not the answer sheet.You left all the answer spaces




英语)

![2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-R-必考-FJ]三试题](http://picture.hengshuims.com/weibo.png?text=2024届全国100所名校单元测试示范卷·地理[24·G3DY(新高考)·地理-R-必考-FJ]三试题)
英语试题及答案)


