首页 全国高考猜题密卷答案
  • 名师卷 2024年高考模拟检测卷[全国卷]英语(一)1答案

    七、阅读理解(这一部分共五篇短文,A至D篇每篇短文后有五个小题,E篇后有六个小题,每小题2分,共52分)(A)请阅读下面短文,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Why do so many foreigners who have been to China praise China somuch?Do you want to go to China?☑AnswerFollow·82→8 Request。1●●●All related(65)Stuart MorganI've lived here for 6 years,and yes,I do love China.The people are the friendliestin the countries I have traveled to.And,people are HAPPY!I haven't experienced anyracism(种族歧视)towards foreigners here.Chinese police are very friendly,.helpful andwelcoming.Of course,if you break the law,that's a problem in every country.Lom HarshniA taxi driver once told me it was not necessary to worry about security in Shenzhen,even at 1 a.m.at night-there are so many cameras around on the streets.It wouldhave to be a mad person to try to do something.In China I walked home from KTV at2 a.m.in the morning and never had the sense of being in danger.Robert VannroxFood is delicious and affordable in China.You will NEVER go hungry in China.There is actually a lot of freedom in your daily life.In China,bars venues and foodstalls can stay open all night.Restaurants are filled 24 hours with people enjoyingthemselves.Foreigners can enjoy themselves without having to show ID to gainentrance.Norman TanIt just amazes me that hundreds of millions of people have been lifted out of poverty(in the past few years.The Chinese government has done well for the people.Ray WilliamsWhat makes me call Wechat amazing creation is not its function of sharing lifeand chatting,but the fact that you can use it to make medical appointments,book tickets,pay for shopping,and even order food in restaurants.That makes life easier.英语第5页(共12页)

  • 名师卷 2024年高考模拟检测卷[全国卷]英语(一)1答案

    MostCinese people know that this emoji is supposed to have a lucky meamng.all,the Chinesecharacterr"six"is pronounced the same way as liu,which means "smooth"as in "things are goingsmoothly'There's also the saying liuliu-dashun.It is used to give good wishes to one's friends or relatives.Butme Western countries,"hasavery different eaning Some people consider this number asa symbolof darkness and rebellion ()It is especially popular among rock bands and their fans.ckmusic fan who isalso interested in Chinese cultures.I like the new emofo many reasons.Ican sendttoeither my Chinese or Western friends and get different reactions ()This makes it fun touse.Butdon't be surprised if you get a strange reaction from a Westerner when you send it to them.62.Which following statements is TRUE?AThe emoji is getting popular among both Chinese and Western WeChat users for the same reasons.Every people regard the number"666"as a symbol of darkness and rebellion in Western countries.IChnmeans things are oing smothlyD.Whoever receives this emoji will have the same reaction.63.What do Chinese people think of the666?A.darknessB.rebellioneluckyD.annoying64.What's the author's attitude to the new emoji?广第报的B.disapprovalC.negativeD.indifferent不接D况的My name is Mike.The first twelve years of my life were nearly perfect until my parents told me someterrible news that would change my life forever.But before I tell you the bad news,let me tell you about agreat day in my lifeEvery morning,my mom wakes me up softly and takes time to listen to my dreams.She laughs at thestrange ones and pretends(to be afraid when I tell her the scary ones.Then the smell of breakfast carries medownstairs.During the drive to school,I choose the music we listen to.Mom,Dad,and I sing along loudly.At dinner,we eat and tell stories about our day happily.Well,it's the time for me to tell you the bad news.A few months ago,my parents told me that soon I'mgoing to have a little sister.Ugh!For twelve years,I have been the center of attention.I haven't had to sharemy parents with others.One more person will make our house too crowded.I will have to share my room withthe baby.Mom won't have time to listen to my dreams anymore.I told Mom that I don't want a baby sister.But it didn't work.Today,Mom and Dad are coming homefrom the hospital with my new sister,and I've decided to tell them they should just give her away.Well,here they are.Suddenly,Mom hugs me and kisses the top of my head.Before I say something,Dadputs the baby in my arms.My baby sister cries and grabs (my finger!I think she knows that I'm her bigbrother and she likes me already.Hey,maybe having a little sister won't be so bad.I believe Mom and Dad have enough love for both of us.65.How old is Mike?A.11月12C.13D.1466.What does Mike do in the morning?A.Bushes his teethB.ExerciseC.Told his mother his dreamsD.Make up67.What's the bad news of Mike?A.Be late for schoolB.Not finish the homeworkC.His sister broke his toyD.He will have a sister.合肥名卷英语试卷第6页(共8页)

  • 名师卷 2024年高考模拟检测卷[全国卷]英语(一)1试题

    The opening ceremony was held on Wednesday afternoon.The night before,I lay in bed,with complicated thoughts in my mind."What will happen if I record wrong data?The athleteswill have to compete again.If they don't run as fast as before,will they blame me?But it's noteasy to organize another race.Oh my God!!That would be terrible!,I tossed and turned(辗转反侧)but gradually fell asleep and forgot my worries.The day of the competition arrived,and our work began.While I was testing my watch,myhands began to sweat.Taking a deep breath,I calmed down and concentrated on the race.It wasthe men's 100m preliminaries )We timers all gazed at the starter's gun."Attention,the starterhas raised his gun!'the captain shouted.Boom!As soon as he pulled the trigger(扣动扳机),Isetmy watch to record the time.My best friend John would race in the first group,and he happened to be the runner I hadbeen arranged to record.My eyes were fixed on him the minute he rushed out.He was dashinglike an arrow,leaving the other runners behind.I was so excited,although I couldn't scream forhim like the other audience did.As soon as he passed the finish line,I stopped my watchimmediately and reported it to the chief referee.John was the number one of that group,and I wasproud of him.However,after the list of the final was announced,John wasn't even on it.That took me bysurprise.I looked around for John and caught him heading toward my direction.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。He came to me,looking as if he was going to yell at me.After John left,I continued to work.英语试卷·第8页(共8页)

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    I have a special friend.He is Zhang Yan.He is tall and thin.Both of us are interested in sports.Andwe often play football together after school.However,we're different in some ways.He studiesharder and reads more books than me,so he always gets better grades.I think of him as a specialfriend because he always tells me about my bad points to my face.I get better and better with hishelp.How lucky I am to have such a special friend in my life!附加题1-5 AEDBF。

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第2期测试题听力原文Text1M:Linda,do you want an apple?W:No,thanks.I just had one before I got here.Do you have oranges or pears?M:Yes.I bought some fresh pears this morning.W:Give me one,please.Text2W:Hurry up,John.It's already 4 o'clock.We'll be late for the concert.M:Can't I just stay at home on such a day?It seems cold outside.W:Come on.Let's drive there.I really don't want to go there alone.M:OK.Let me get dressed.Text3M:Excuse me,madam.How long can I keep these books,please?W:You can keep them for three weeks.Please make sure you return them before the 28th of thismonth.And remember to bring your ID card.M:I will.ThanksText 4M:Helen,I have checked the weather report and it says that it will be sunny from Friday toSunday this week.Maybe we can take a trip to the seaside.W:That sounds like a great idea!I really look forward to it.Text 5M:The doll in your hand looks cute.Will you give it to someone?W:Yes,it's a birthday gift for my friend Alice.She prefers dolls in beautiful dresses.M:I'm sure she will love it.Text 6M:Lisa,how was your first maths class this term?W:I thought it'd be easy,but it turned out I was wrong.There were many things that I couldn'tunderstand.Luckily,I have a very good maths teacher.M:Glad to hear that!W:So how did you like your maths class,Sam?M:I haven't taken mine yet.I've just taken an English class and an art class.I won't have a mathsclass until 2:30 this afternoon.Therefore,I plan to do some preparation for it now.W:OK.See you!Text 7W:Hi,Mike.Do you have any plans for the coming holiday?M:Yes.I'll pay a visit to Beijing.I have a deep interest in the well-known attractions there.W:You can visit some famous universities too.I heard Beijing is home to a lot of greatuniversities.M:That's a wonderful choice.After all,I'll spend a whole week there.W:Who are you going there with?Your parents?M:No.They have no time for that.My uncle will go there on business,so I can go with him.He isvery familiar with the city.W:Great!When will you set off?M:I need to go to my uncle's home this Thursday.Then we will go together the next day.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第2期Al版Keys:(One possible version)封面故事1.On May62.He likes cats第2期A2版Keys:(One possible version)知识“串联”英汉互译1.the start of...2.have a picnic3.lay the table4.get together5.since then6.plenty of7.对…表示感谢8.一…就…9.各种各样的10.玩得高兴;有乐趣11.去度假小试身手1.1.As soon as2.give thanks for3.to take a vacation4.all kinds of5.to have funⅡ.1.Since then2.get together3.having a picnic4.lay the table5.plenty of语法点击I.1.when;founded 2.As soon as;left3.After:began4.Before5.Don't cross;until/before"01.before2.after 3.until 4.while5.as soon as/after写作一招鲜Dear Eric.Do you know the Winter Solstice?It is one of the traditional Chinese festivals.It falls between December 21 and 23 of the solar calendar every year.People have celebrated it forover 2,000 years,with many customs and activities.One of the most popular traditions is eatingdumplings or tangyuan.The Winter Solstice of this year is coming.I want to invite you to celebrate the festival with myclass.We are waiting for you at the dining hall at 5:30 this Friday.Look forward to your coming!Yours.Li Xue第2期A3版Keys:(One possible version客观题除外)随堂练Step 1I.1.kid/child 2.founded3.season4.flags 5.bandⅡ.1.twelfth2.fifteenth3.ninth 4.seventh5.twenty.1.had;off2.as soon as3.take a vacation 4.all kinds of5.since then6.go somewhere quietStep2I.1.corn 2.over 3.grows 4.among5.pioneer

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    A.Satisfied.B.Surprised.C.Amused.7.What resolution will the man keep on?A.Losing 10 kilogrammes.B.Reading one book a month.C.Doing what he loves.听第7段材料,回答第8至10题。8.What is the man's job?A.A driver.B.A lawyer.C.An office worker9.Which of the following is the right route?A.Hongtai Building-King Street-University Avenue.B.King Street-Hongtai Building-University Avenue.C.King Street-University Avenue-Hongtai Building.10.How much should the woman pay if they can't arrive in time?A.Full price.B.Half the price.C.Nothing听第8段材料,回答第11至13题。11.How long did the woman work in Australia?A.For a year.B.For a couple of months.C.For a few weeks.12.What does the woman say about her job in the cafe?A.It is far from her home.B.It is not very easy for her.C.It is better than working on the farm.13.Where does the man want to work?A.On a farm.B.In a cafe.C.In a school.听第9段材料,回答第14至16题。14.Why does the woman intend to return the dress?A.It costs too much.B.She doesn't like its colour.C.Something is wrong with the dress.15.What does the woman want to get after returning the dress?A.The whole money back.B.Another purple dress.C.Another item with a discount16.What is the probable relationship between the speakers?A.Husband and wife.B.Boss and employee.C.Salesman and customer.听第10段材料,回答第17至20题。17.When will they arrive at the farm?A.At 8:00 a.m.B.At8:30 a.m.C.At9:00 a.m.18.What will the farmers teach the students to do?A.Do all farm work.B.Make cherry pudding.C.Design cherry-themedpostcards.19.What are the students asked to do before going back home?A.Take exercise.B.Have a rest.C.Do some cleaning.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    Text 6第2.What will the man do today?A.Have a picnic第W:I think this brown table and these chairs aresuitable for our living room.(6)Find a house.M:Right.Oh,they are $2,500 in total.Why don't weC.Look for a job.分听力材料Text2努look at other tables and chairs?We have morechoices.(6)W:Would you like to have a picnic with me on suchW:But the shop clerk told me that she would give us听a fine day?a discount if we bought them today.And I don'tM:I'd love to,but I can't.I need to find a place to力think we can find anything better than these.live for my brother today.(2)He decides to workM:Fine,you're the boss.I'm going to pay for themin this city.(7)Then let's buy a washing machine later.③®W:OK.I can't wait to decorate our new apartmen听第7段材料,回答第8至10题。第3.How does the man feel?第8.Who is Mrs Green probably?A.Satisfied.A.Jackson's neighbor.B.NervousJackson's teacher.努Upset.努C.Jackson's mother.9.What happened to Jackson at school?听力材料Text3He had a fight.M:I wish I hadn't attended that meeting.(3)B.He missed classes.C.He broke the window.力W:Why?10.What will the man do to solve the problem?M:Well,I was talking about my ideas on the new力A.Ask Jackson's grandparents.product,but no one listened to me.(3)B.Go to Jackson's school.gHave a family meeting.4.What is the probable relationship between theText 7第speakers?第M:I just got a call from Mrs Green.She told me somethingA.Teacher and student.that happened to Jackson.(8)W:What?Did Jackson get into trouble at school?⑨Mother and son.He just broke our neighbor's window yesterday.C.Classmates分分M:Calm down.Listen to me.He got into a fight with hisdeskmate in the afternoon.(9)听力材料Text4W:I can't believe why you're always so calm.How could he听W:How are you getting on with chemistry?M:It is difficult for me.The more my teacher听make so much trouble at such a young age?M:All right.Don't worry.I'll handle it this time.I'm going toteaches,the less I understand.figure out what happened exactly,and then I intend to holda family meeting to talk about it with him.(10)W:Maybe you can ask your friends for help.NowW:I think we should call his grandparents.I'm sure theywash your hands.Let's have lunch first.(4)have more experience than we do.听第8段材料,回答第11至13题。④第5.What are the speakers mainly talking about?A weekend plan.第11.Which bus will the boy take?A.No.11.B.The man's hobbies.B.No.58.努C.The woman's ideas.⊙9No.158.听力材料Text5努12.Where will the boy go in the afternoon?W:Alex,what are you going to do at the weekend?To the market.B.To the hall.听(5)C.To the parkM:I plan to go horse riding and hiking with my力13.How is the weather now?friends.(5)Would you like to go with us?A.Cloudy.W:Okay.Why not?⑧区Text 8第第二节听第6段材料,回答第6、7题。④第M:Mom,do you know if I should take Bus No.11 orBus No.158 to the Marine Hall?(11)部6.What are the speakers doing?W:No.158.(11)In fact,No.11 used to get there.ButPicking up furniture.recently it changed its route due to roadconstruction.B.Cleaning tables and chairs.分M:Oh,I see.Thank you,Mom.C.Decorating their apartmentW:David,are you going to the Marine Hall with your听7.What is the man going to do?classmates this afternoon?I thought you were goingA.Turn on the washing machine.力to the flowers and birds market.(12)B.Look for another apartment.M:Yeah,that's true.(12)The market we're going to isPay for the items.opposite the Marine Hall.There's also an amusementpark and a shopping mall nearby.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    河北省高三年级9月份考试英语参考答案听力部分录音材料听力部分。该部分分为第一、第二两节。注意:做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。停顿0010"现在是听力试音时间。M:Hello.International Friends Club.Can I help you?W:Oh,hello.I read about your club in the paper today and I thought I'd phone to find out abit more.M:Yes,certainly.Well,we are a sort of social club for people from different countries.It'squite a new club-we have-about 50 members at the moment,but we are growing all thetime.W:That sounds interesting.I'm British actually,and I came to Washington about threemonths ago.I'm looking for ways to meet people.Er,what kinds of events do youorganize?M:Well,we have social get-togethers,and sports events,and we also have languageevenings.W:Could you tell me something about the language evenings?M:Yes.Every day except Thursday we have a language evening.People can come andpractice their languages-you know,over a drink or something.We have differentlanguages on different evenings.Monday-Spanish;Tuesday-Italian;WednesdayGerman;and Friday-French.On Thursday we usually have a meal in a restaurant foranyone who wants to come.W:Well,that sounds great.I really need to practice my French.M:OK.Well,if you can just give me your name and address,I'll send you the form and somemore information.If you join now,you can have the first month free.试音到此结束。听力考试正式开始。停顿00'10”请看听力部分第一节。第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。【高三英语·参考答案第1页(共7页)】·24-40C·

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    A.Look at the horizon.B.Try to move your body lightlyC.These mixed messages can result in sickness.In operation for more than 100 years,theD.Do deep breathing exercises as often as possible阅railway has entered the 21st century generally阅E.But doctors recommend eating smaller,more frequent meals.F.In a car or bus,for instance,sitting towards the front may help.读undamaged and remains a definite draw for trainG.Motion sickness can cause dizziness )uneasiness,or throwing uplovers.Currently,there are four trains operating读Be aware of situations that cause symptoms理on the Kalka-Shimla Railway and each one has填Do you get sick when you're riding in the second orfirst-class seating.The one-way first-class ticketthird row of an SUV?Are you OK on a train,but tend to解costs about five dollars.To get the most out of your空feel sick on buses?Knowing what causes your sickness canjourney,we recommend this optionhelp you avoid them.3 F On a train,face forward,avoiding seats that face backward.If you're flying,sitto the wing of the plane.A.Look at the horizon.D1.What does the underlined part "this type"inB.Try to move your body lightly.C.These mixed messages can result in sickness.paragraph 1 refer to?阅D.Do deep breathing exercises as often as possible阅A.Self-service trains.B.One-way rail travel.E.But doctors recommend eating smaller,more frequent meals.C.Long-distance trains.F.In a car or bus,for instance,sitting towards the front may help.读D.Slow-paced rail travel.读G.Motion sickness can cause dizziness()uneasiness,or throwing up.理B2.What can be learned about the Kalka-Shimla4ARailway?填For travel by boat,car,train,or bus,looking解A.It has undergone many repairs.toward the horizon(地线)may help preventB.It is a mostly mountainous way.空motion sickness.In a study,for instance,looking atC.It was designed by a British man.the horizon while at sea reduced body sway(身体晃D.It operates one train with first-class seating)If you are on a boat,moving your feet widerapart may also reduce body sway.A.Look at the horizon.C 3.Why did the rulers move the summer capitalB.Try to move your body lightly.to Shimla?C.These mixed messages can result in sickness.D.Do deep breathing exercises as often as possible.阅A.To find shelter from wars.阅E.But doctors recommend eating smaller,more frequent meals.B.To admire splendid scenery.F.In a car or bus,for instance,sitting towards the front may help.读C.To enjoy a pleasant climate.读G.Motion sickness can cause dizziness )uneasiness,or throwing up理D.To bring development to remote areas.Avoid reading or computer work during theA 4.Why was the Kalka-Shimla Railway built?填journeyA.To offer people convenient transport toIt may be appealing to catch up on work or解Shimla.空sink into a good book,but reading or using a deviceB.To promote the growth of Shimla's tourism.like a computer should be avoided.The balanceC.To help local residents move out of Shimla.center in your inner ear senses movement,but theD.To ship goods produced in Shimla.words on the screen or page are still.5 C阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处有两项为多余选项。的最佳选项。A.Look at the horizon阅B.Try tomove your body lightly.A few years ago,I took a sightseeing trip toThese mixed messages can result in sickness.完Washington.On the street,I heard a voice say,"Can youD.Do deep breathing exercises as often as possible.help me?"When I 1,I saw an elderly,blind woman with读E.But doctors recommend eating smaller,more frequent meals.her hand2,In a natural reflex(本能反应),I reached intoF.In a car or bus,for instance,sitting towards the front may help.G.Motion sickness can cause dizziness ()uneasiness,or throwing up.my pocket,pulled out all my 3 and placed it on her hand填Treatment of motion sickness(晕动病)填without even looking at her.I was annoyed at being 4 bya beggar(乞丐).空Whether you travel by plane,car,train,or boat,if空B 1.A.left B.turned C.thoughtD.wanderedyou've experienced motion sickness,you know how easilyD 2.A.shakenB.clappedC.waved D.extendedit can make your trip unpleasant.1GHere areA 3.A.changeB.materialsimple strategies that may help to prevent or reduce thesC.breadD.treasureymptoms(症状).C 4.A.attackedB.frightenedC.botheredD.threatenedA.Look at the horizon.But the blind woman smiled and said,"I don'tB.Try to move your body lightly.C.These mixed messages can result in sickness.want your money.I just ask you to help me find the postD.Do deep breathing exercises as often as possible.office."In a(n)5 I realized what I had done-I阅E.But doctors recommend eating smaller,more frequent meals.F.In a car or bus,for instance,sitting towards the front may help.元judged a person simply for what I 6 she had to be.I读G.Motion sickness can cause dizziness )uneasiness,or throwing up.型hated what I saw in myself.This matter 7 my innerEat small mealsbeliefI believe in humility even though I had 8 it for填It can be appealing to fill up before you travel to填a moment.B 5.A.hurryB.instantC.wayD.sense空avoid eating packaged food on board.2 EAlthough the options can be very limited when空D 6.A.evaluatedB.recognizedC.ensuredD.assumedyou're traveling,avoid salty,hot,or fatty foodsA 7.A.reawakenedB.fuelledbefore and during your travel.C.confirmedD.removedC8.A.abandonedB.doubtedC.lost D.missed8

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第三部分Around 61.the same period,the famous Italian(写作提示】sculptor,painter,architect and poet Michelangelo第四部本文的语篇类型是记叙文,主题语境为人与自我,designed the Laurentian Library.After decades of作者捡到了一只猫咪,它喜欢探索,这激发了作者的construction,the library was 62.officially (official)探索欲。于是,作者带着猫咪一起去地窖探险。opened in 1571.The library was built 63.to house(house)the manuscripts and books belonging to根据第一段所给的段首句可知,这一段应描写作者下到地窖的情形。到底发生了什么事情?地窖里是语言运the Medici family.And now 64.it provides over11,000 manuscripts and 4,500 early printed books for the什么样子的呢?作者面临什么样的困境呢?同学们可world as a landmark of the Renaissance.写以根据以上提示展开合理想象。The two libraries are linked not only by their根据第二段所给的段首句可知,这一段主要描写65.shared (share)historical significance but also by作者被救的过程。Angel是如何帮助作者的呢?作者是度the longstanding friendship between China and Italy.否成功脱险呢?同学们根据提示展开合理想象即可。One possible version:第第一节I don t remember what happened but I woke up with a headache andpieces of the broken ladder Iving around me on the stone cellar floor.My为提高同学们的文学鉴赏水,校文学社团发四flashlight broke into pieces,as did my eveglasses.My arm was aching,possibly broken.There was no way I could pull myself out of this deep起倡议一“阅读经典,书香校园”。请你用英语cellar.There was nothing but darkness around,leaving me frightened.部分If only I had taken my husband's warning seriously.I suddenly写一封倡议书,发布在校英文网站上,内容包括:remembered that I had brought my cell phone with me.Excitediv分reaching into my pocket,I pulled it out,only to find that I wasn'1.活动目的和意义;getting any signal down here.I was on the verge of collapse when Iheard a familiar miaow from abo2.倡议主要内容。It was Angel who was looking down at me from above.She was left as晕my last hope.It seemed as if Angel couldmy dilemma.She注意:art and always ronded wha作the hope that she could find someone to help me.Reg the1.写作词数应为80左右;uctions.she turned aound and rhile.I heard heavoaching2.可以适当增加细节,以使行文连贯,ack.followed byapprho helpme out with a new laddergxnressed my sincratitude toy nar and Anwould havebeenuckfor awholeeek.Shean angelOne possible version:Dear fellow students.第四部分To refine our literary taste,the Literature Club launchesa new initiative with the theme of "Reading classics to build abookish campus”,Reading classics immerses us in timeless works ofliterature,unlocking profound insights into diverse culturesand human experiences.Embrace the habit of reading写classics,engage in book discussions and workshops onliterary analysis,and unleash our creativity by drawinginspiration from classics.Let's fill our campus with the fragrance of knowledgeand enrich our souls through the pages of history.第二节naameoapackages had arrived.I阅读下面mething and材料,根My husbandShe had ofd he四据其内容and hearts,fitting in perfectly.It seemed as if she was always meant to和所给段be in this big house with us.She was an old soul and turned out to be theperfect companion.Being always by my side,she was more like a puppy晕落开头语than a kitterenjoyed exploring through the tunnels and mysterious续写两段使之构成地ad he·篇完整only way in was through a door that was partially hidden bydown a shaky ladder to its dark depths.I guessed it was an old root cellar,的短文。probably twelve feet deepI had promised my husband that I wouldn't explore dangerous areasunless he or sarounche wassiness tripdidn'tng morelore this cellar and seelf with a goo注意:1.续写词数应为150左右:四2.请按如下格式作答。I don't remember what happened but I woke upwith a headache and pieces of the broken ladder作lying around me on the stone cellar floor.It was Angel who was looking down at me fromabove.6

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    6.Any early reply at your convenience will be much appreciated if my qualification meet with yourapproval.附:【答案详解】阅读理解A篇本文是一篇应用文。主要介绍了几处旅游目的地。2l.细节理解题。Highlands部分.with dinner at the award--winning restaurant next door.选D项。22.细节理解题。Dorset部分第一句:The Isle of Purbeck is ideal for families.选B项。.23.归纳概括题。从四段广告中去找对应的相同之处,即OK。选A项。B篇本文是一篇记叙文,主要记述了妈妈在当地老龄问题委员会做管家时发生的点滴小事。24.细节理解题。第二段:We had a good laugh at her innocent remark,but as I think back to all those years ago,Ibelieve she was right.Those plates were beautiful.我们对她那天真无邪的话笑得很开心,但回想那些年前,我相信她是对的,那些盘子很漂亮。可知它们来自不同的地方,故选C。25.细节理解题。根据第三段“She did many of the little things that allowed elderly people to stay in their ownhomes.”以及本段后面的信息可知:她做了很多让老年人住在自己家里的小事,她的大多数客户都是在20世纪70年代提供的一项服务。可知上世纪70年代,作者的母亲靠为老人做家务谋生,故选C。26.细节理解题。根据原文第三段:Every evening Mom make to-go..eat,每天晚上妈妈都会在这些用铝箔覆盖的不匹配的盘子里做顿饭,然后把它们送到那些吃不饱的她认识的人那里,可知作者的母亲要做好饭带出去给吃不饱的家人,故选C项。27.概括标题题。根据文章大意:妈妈在当地老龄问题委员会做管家,她做了很多让老年人住在自己家里的小事。每天晚上妈妈都会在这些用铝箔覆盖的不匹配的盘子里做顿饭,然后把它们送到那些吃不饱她认识的人那里。以典型事物指示中心意思。故选D。C篇本文是一篇说明文。主要介绍了一种能够替代钢铁和混凝土的新型工程木材以及它所具有的更加环保、节约及可持续性等优势。28.细节理解题。根据文章第一段第二和三句This means more homes,.roads and other infrastructure..In Indiaalone,a city the size of Chicago will have to be developed every year to meet demand for housing."”(这意味着更多的房屋、道路和其他基础设施。仅在印度,芝加哥这样规模的城市每年都要开发,以满足住房需求。)可知,第1段提到印度是为了证明城市人口的增加意味着需要更多的房屋等基础设施,由此导致了对建筑材料的巨大需求。故选D项。29.推理判断题。根据文章第三段最后一句In addition,engineered timber is usually made into large sections in afactory for future use,which reduces the number of deliveries to a construction site."(此外,工程木材通常在工厂生产成大块以备将来使用,这减少了交付到建筑工地的数量。)可知,关于工程木材我们能了解到它有助于在运输中节省能源。故选C项。30.猜测词义题。根据文章第四段第一句和二句According to Michael Ramage of the University of Cambridge,a wooden building produces 75%less CO2 than a steel and concrete one of the same size.However,if building withwood takes off,.it does raise concern about there being enough trees to go round."(根椐剑桥大学的MichaelRamage的研究,同尺寸的钢筋混凝土建筑相比,木质建筑产生的二氧化碳要少75%。然而,如果用木材建造的建筑成功了,人们就会担心是否有足够多的树木来环绕。)由第一句讲述的是木质建筑的优势及第二句后半句导致的结果是人们就会担心是否有足够多的树木剩下可知,划线的短语takes off应该是获得成功,变得受欢迎的意思。故选B项。3l.主旨大意题。根据文章第一段最后一句If cities are to expand and become greener at the same time,they willhave to be made from something else..'(如果城市要在扩张的同时变得更环保,它们就必须用其他东西来制造。)及最后一段最后一句All in all,then,it looks as if wood as a building material may get a new lease of life.."(总之,作为一种建筑材料,木材似乎可以获得新生。)可知,这篇文章的合适标题是用木材建造可持续发展的城市。故选C项。

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    《双语学报》2023一2024学年高二RX版·新教材东莞专版第22期测试题参考答案及部分解析第22期测试题参考答案1-10(略)11-15 BBCAD16-20 CABCA21-25 EFAGD26-30 CBDAB31-35 DACBD36-40 BCDAB41-57(One possible version)41.applicants 42.What 43.Subsequently44.released45.of46.to motivate47.a48.had polished49.cooperation50.screamed51.subscribe to52.regardless of53.took our breath away54.set it apart from55.Criticized by his head teacher,the boy was in a bad mood56.The tent had been put up by them before we came back to the campsite.57.Many parents think that students shouldn't rely too much on digital devices when studying.应用文写作(One possible version)Dear Mr Smith.I'm glad to know that our school is going to run a first-aid course during the coming summervacation,and I'm writing to apply to sign up for it.Here are the reasons why I want to take the course.To begin with,mastering some basic firstaid skills helps reduce the possibility of disabilities and even save lives when emergencies occurIn addition,I've made up my mind to major in medicine in college and devote my life to medicalresearch.Therefore,I think I'll benefit greatly from the course.I'd appreciate it if you could take my application into account.Looking forward to yourreply.Yours,Li Hua读后续写(One possible version)Paragraph 1:In the light snow stood three neighbors from several streets away.One of them held out herhand with my keys hanging from her pointer finger and a smile on her face.I was so excited that Ihugged her tightly to express my gratitude.She said,"Sorry about all the loud noise,but your keychain has the alarm button,and we kept pressing it until we found your home."I took the keys inmy hands and expressed my excitement,"How can I thank you?What a brilliant idea!"

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    The ReUselt Network also provides an opportunity for those looking for an item to ask for it. 17 It is a great way to help give away those things which we may have forgotten,giving ev- ery member the chance to ReUselt!In a society where many i- tems are thrown away long before they have actually outlived their use,the ReUseIt Network is a great help not only to people who have free things but don't want them but also to people who want them but don't have them. 18 Simply list the item that you wish to give away and wait for someone to respond saying that he or she is interested in taking the item.And then you give away the item. We do suggest that you be honest about the condition of the items offered.They don't have to be in good condition. 19

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    The lady was so touched.Anyone who saw the ragged man would think that he needed help.But he just told her something that she never thought of. On her way,she found a small cafe down the road.She wan- ted to have a cup of warm coffee.As the lady went inside,a wait- ress came up to her with a very clean towel so that she could wipe her hair.The lady observed that the waitress,who was all smiles to her,was heavily pregnant.She looked like she needed rest but she tried not to show any sign of tiredness. 注意: 1.续写词数应为150左右; 2.请按如下格式在相应位置作答。 While drinking the coffee,the lady thought of Thomas and

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第二节(共15小题;每小题2分,满分30分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题 中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位 置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒 钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读 两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。 6.What's the weather like now? A.Rainy. B.Sunny. C.Windy.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    example.Or bring it forward to earlier in the morning. Which would suit you? M:Could we make it 9 o'clock?That would really help me.I have another important meeting in the central office at 12. W:No problem.It's important you're there. M:Thanks a lot,Anna. W:Do you need help with preparation? M:No,that's all fine,thanks.My report is ready and I'm loo king forward to presenting it. W:Great. M:I can tell Steven about the time change.I'll see him later. W:Don't worry about telling Steven.I'll send an email to every- one to confirm the time has changed with an updated meeting

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出 最佳选项。 A Getting around Venice by travelling along its waterways is a delight for all visitors.Apart from offering unforgettable views of the architecture,the city's transport options are convenient, efficient,and also relatively inexpensive. PASSES Instead of paying e7 per ride,a better option is to purchase one of ACTV's passes(公交卡),which offer unlimited travel for 1 day (e20),2 days (e30),3 days (e 40)or 1 week (e60).For

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    A key part of protecting endangered species is figuring out where they're living.Now researchers say they have found a powerful new tool that could help:vacuuming DNA out of the air. Using environmental DNA,or eDNA,to track species isn't neoteric.For a few years now,researchers have been using DNA in water to track aquatic animals.They've also been able to pick up eDNA from plants floating in the air.But the idea of using eDNA from air to track a large land animal like a rhinoceros or a giraffe still seemed "crazy"to Kristine Bohmann,a researcher at the Globe Institute at the University of Copenhagen in Denmark. Christina Lynggaard is a postdoc in Bohmann's team.Her first job was to figure out what kind of device the team could use

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第一部分 听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、 B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每 段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话仅读一遍。 1.What does the woman think of the hotel? A.It's too noisy. B.It's too far. C.It's too expensive. 2.How did Tom break his leg? A.He had a traffic accident. B.He had an accident while skating.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    how to cook.I remember I always help my mother when I was helped with her in the kitchen enjoyed cooking.Nowadays,I am enjoying thank for that experience. thankful

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    7.Where is the store? A.Next to a post office. B.Across a bank. C.Opposite a police station. 听第7段材料,回答第8、9题。 8.How does the woman feel about making a speech? A.Nervous. B.Confident. C.Excited. 9.How did the man prepare his speech? A.By memorizing every word. B.By discussing more with others. C.By writing down the main points.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    第一部分 听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、 B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每 段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话仅读一遍。 1.What does the man think of the painting? A.It's complex. B.It's simple. C.It's colorful. 2.How did the woman feel? A.Relaxed. B.Excited. C.Nervous.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    and give to the rich in developing countries. 37.In their opinion,even though foreign aid isn't hav- ing the desired impact,it is better than not providing aid at all. They argue that most of developing countries still need aid before they move away from dependency to self reliance.One volunteer in Africa said,"Over half of the world's population live in less developed countries.Many of them are rather poor.38." 39 However,it is also true that there are certain things which foreign aid cannot do.Experience has shown that foreign aid cannot right all social wrong or solve every economic problem of a developing country. 40.A country's economic development depends,eventually,upon its own people.So if we really want to help those less developed countries,we need to

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    听第9段材料,回答第14至17题。 14.Why did Jim miss the woman's phone call yesterday? A.He was taking a shower. B.His phone was turned off. C.He didn't take his phone with him. 15.What did the woman do yesterday? A.She went shopping. B.She went to a concert. C.She played computer games. 16.Why did the woman call Jim? A.To invite him to her wedding. B.To ask something about Megan. C.To invite him to her sister's wedding.

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

  • 2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

    1、2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享


    2、2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷



    3、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享


    4、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷[新教材]思想语文(一)1答案


    高三联考语文中考生


    5、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案


    1、2024年衡水金卷先享题分科综合卷 老高考政治三答案



    2、2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷


    1、2024


  • 衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高二年级五调考试英语(北师大版)试题

    1、衡水金卷先享题·月考卷 2023-2024学年度上学期高三年级二调考试[JJ]政治试题


    全围1®0所名接单元测试示范老教学革开放永不停步!下一个40年的中国,定当有让世界刮日相看的新成就!”下列有关改革开放的事札记件及其意义对应正确的是①1988年,海南开辟为经济特区一我国对外开放格局


    2、衡水金卷先享题·月考卷 2023-2024学年度上学期高三年级二调考试[新高考无角标]物理试题


    的是考查学生的实验能力。解得p1=80cmHg。(1分)(1)若滑动变阻器接入电路的电阻太小,则电路(2)温度开始升高时,气体压强不变,体积膨胀,中的电流可能过大,容易烧坏电流表,故实验水银柱上升,当


    3、衡水金卷先享题·月考卷 2023-2024学年度上学期高三年级二调考试[JJ]英语答案


    深不中的人叙.可Ile is wutering flnwerx nowHe walls to work c三果时e山speed of达l的W,女rshowing hens(C点.当洁别布扫安制,它1可


    4、衡水金卷先享题·月考卷2023-2024学年度上学期高二年级一调考试物理答案


    可以自动控制进水量。已刚进水时细管中被封闭空气柱长度为52cm(忽略此时洗衣缸内水位的高度),大气压强p。=1.0×103Pa,水的密疫p=1.0×103kg/m3,重力加速变8=10m/s2。当空气


    5、衡水金卷先享题·月考卷2023-2024学年度上学期高二年级一调考试生物答案


    卷行天下·生物学参考笞亲月考卷一第1~3章1.C解析:体液包括细胞内液和细胞外液,其中细胞外液包括血浆、组织液、淋巴液等,A项正确;与外界环境直接相通的腔性器官内的液体(如唾液、尿液、汗液等)不属于体


  • 河南省开封市2024届高三年级第三次质量检测(开封三模)试题(政治)

    1、河南省开封市2023-2024学年高一第一学期期末调研生物答案


    1、河南省开封市2023-2024学年高一第一学期期末调研地理答案


    1、NT2023-2024学年第一学期1月高一期末考试英语试题


    7.d向A注意:


    2、河南省2023-2024学年九年级第一学期学情分析二政治试题


    1、河南省2023-2024学年九年级第一学期学情分析二化学试题


    1、河南省2023-2024学年九年级第一学期学情分析二生物试题


    1、202


    3、河南省2024届九年级阶段评估(一)[1L]政治答案


    2022届滚动联考05政治答案与解析,【密案】人【解所】文化是相对于经济改始疗的人类全配精柠活防及其产昌,国得于之化现象,公属于经场现全处是济而可:③属于文化现象③属于下安治现家,故答案为A:【答案】


    4、河南省中州联盟2023~2024学年上学期高一期末考试(241445D)政治试题


    1、中州联盟 2022~2023学年高一下学期期末考试(231747D)l物理试卷 答案(更新中)


    1、江淮十校2024届高三第一次联考(8月)物理试卷及参考答案x物理


    5、河南省2023-2024学年普通高中高三第二次教学质量检测化学答案


    1、河南省2023-2024学年普通高中高三第二次教学质量检测政治答案


    1、河南省2023-2024学年普通高中高三第二次教学质量检测生物答案



  • ‹‹ 211 ››
扫码二维码