[桂柳文化]2026届高考桂柳鸿图模拟金卷(四)4英语答案

2

[桂柳文化]2026届高考桂柳鸿图模拟金卷(四)4英语答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024高考桂柳鸿图综合模拟金卷(1)英语
    2、20242024年高考桂柳模拟金卷四
    3、2024高考桂柳综合模拟金卷4英语答案
    4、2023-2024桂柳鸿图综合模拟金卷2
    5、2024桂柳鸿图模拟金卷英语
    6、2024高考桂柳鸿图综合模拟金卷(2)语文答案
    7、2024高考桂柳鸿图综合模拟金卷数学
    8、2024高考桂柳鸿图综合模拟金卷理综
    9、2023-2024桂柳鸿图综合模拟金卷英语
    10、2024高考桂柳鸿图综合模拟金卷1文科数学
综合能力提升检测(2)参考答案1-5CCABA6-10CBCBB11-15CACBB16-20AACBA21-25 CBABC26-30ADBAD31-35CABDC36-40 GBCED41-45 DBACB46-50ADBDC51-55CACBD56.benefits57.conducted58. suffering59.areleft60.the61.todetermine62.or63.prevention64.at65.affordable写作(划线部分为精彩表达)第一节Onepossibleversion:Overuseofdigital devicesharms us.Ithurts eyes,disturbssleep,and makes usignorereal-worldinteractionswith friends,nature,even ourown thoughts.Tobalance tech and health,trythefollowingsimple steps.First,set dailyscreen limits,e.g.,onehouradayforfun.Second,replaceinternetsurfingwithofflineactivities—readabook,takeayourself.Let'sputdowndevicesmoreoften.Offlinejoys—sunshineoutdoors,laughterwithfriends—arelife's real treasures.Startsmall,and you'll love the change.第二节One possible version:“I must get out!" she thought. She kicked hard with both her feet and pulled hard with her arms,andthenshewaslyingonthebridgeagain.Thewoodwassolidunderherstomachandunderherface.Shelaythere,catchingherbreath,gratefulforitssolidsupport.Whenshemoved,herhead hurt.Sheclimbedoffthebridge,tookhershoesandhersocks and slowlywalked home.Atthedoorofherhome,shestopped,uncertainwhattosaytoMom.After a while,she stepped inside the home,ready to face Mom.She stood still,water droppingfromher clothes."Where have you been,Laura?"Mom asked,lookingup.Then shehurried over,undressingLauraandrubbingherhardwithatowel.Momaskedifshefellintothecreek.Ashamed,Laura told hereverything.After a longsilence,Mom said,“Promise meyou won'tgonear thecreekagainuntil Dad orIsayyoumay"Lauranoddedseriously.Lauraknewnowthatthe beauty of nature could be inviting,but its power demanded respect.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了英国城市布里斯托尔适合青少年的去处。21.C。理解具体信息。根据Makingtheirmark中的Youwon'thavetolooktoohardtoencounterthehandiworkofthecity'sfamousson,Banksy,onawalking tour、otherstreetartists和Bristol's30yearsofgraffitihistory可知,你不必费力寻找就能在步行游中看到班克西的作品,而班克西是一位街头涂鸦艺术家。因此游客在布里斯托尔的街上可以找到班克西的画作。其余选项
本文标签:

扫码二维码