文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)九年级英语(RAB)答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
W: Well, from there, I'll take the boat up a river to Siem Reap and see the famous temples. From there I'll flyto Bangkok and try to get to the Chatuchak Market. I hear it's really great for shopping.M:And then?答案解析网W: I was thinking of just staying on a beach in the south. 答案解析网M: Where are you going to stay in those places? 答案解析网W:Mm, I don't have much money, so I'll just stay in small guesthouses rather than big hotels.(Text9)答案解析网W: It's really hard work! I'm glad it's over. Do you want to go home now? 答案解析网M: Yes, I think I'll take the things we bought home. 答案解析网W: OK. I'll go to the office. I've got lots to do. 答案解析网 M: I'd better hurry. My brother's waiting at the house to help carry these things in. 答案解析网W: I hope he'll still be there when I get home. I haven't seen your brother for ages. No, *wait, I forgot to tellyou. I'll be late home tonight. I've got a meeting at 5 o'clock. 答案解析网M:When do you think it will end? 答案解析网W: I'm not sure. At least two hours. Still, I should be home at eight. 答案解析网M: OK. It's nice now that your office is in City Square. You don't have to travel very far at all.W: But you'll never see how terrible the traffic is in the rush hour. 答案解析网M: I'm going to the new branch of my company in Newtown tomorrow, but I'm not looking forward to it. It isin a quiet place and my office is much more spacious than the old one, but I have to travel two hours on thetrain.答案解析网(Texct10)答案解析网W: Hello, everyone. My name's Jane Baker and I'd like to welcome you all to our show, “Alien Earth". Nowbefore you start your tour of the show, I'd like to give you some important information to make your visitmore enjoyable. The show is on two floors. On the ground floor, you'll find our wonderful collection ofphotographs of UFOs from 1900 to the present day. You can also read stories and watch videos of UFOsightings. On the first floor you can see a collection of objects collected from areas near sightings. You canalso speak to Dr. Charles who is a UFO expert for the government. Also on the first floor there is a giftshop selling books of UFOs and other gifts and a small coffee shop where you can buy a cup of coffee. Letme remind you, ladies and gentlemen, the guidebooks are available at the reception desk for $ 3. 50 and youcan buy one. And finally, remember that this Center Theater is open until 4 o'clock every day. Thank youand enjoyyourvisit.答案解析网参考答案答案解析网【答案与解析】答案解析网本文是一篇应用文。文章主要介绍了一门急救课程的相关信息。答案解析网21. D 细节理解题。 根据 Why choose this course? 中“It is ideal for people who are more likely to need to use first aid,if they play sports..."及“participatingin local community groups or sports clubs"可知,这个课程适合经常锻炼的人。答案解析网22.C 细节理解题。根据Time andprices表格中f37.50可知,参加课程的人员需要支付一定数量的钱。23. A 细节理解题。 根据 What is covered on this first aid course? 中“You will have hands-on experiences."可知,在这个课程中,你会进行实践学。答案解析网【答案与解析】答案解析网本文是一篇记叙文。文章主要讲述了91岁的梅尔巴·梅班从工作了74年的百货公司退休下来的故事。24. B 细节理解题。根据第一段“The Dillard's where she worked in Tyler,Texas,was only a 15-minute drivefrom her house, but traffic could sometimes double the commute, for which Mebane, now 91, no longer hadthe patience."可知,Mebane因为受不了通勤路上的交通,故辞去了工作。答案解析网25. C 推理判断题。根据第三段“There were gift baskets one of the girls just couldn't sell,’ says Mebane.They asked me to try, so I stepped out and talked to people about the baskets.. . I sold every single one. So26.A 细节理解题。根据第四段“‘I loved going to work every day,’says Mebane.‘If you're content with27. D 推理判断题。根据第五段"‘Finding something you're good at and people you enjoy working with is somuchmoreimportant.”"和最后一段可推断,梅班建议多注重人际关系。答案解析网【2026届高三单元卷·英语参考答案第58页(共84页)】
本文标签:
