国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题

47

国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、国考1号5英语答案2024
    2、2023-2024国考一号五英语答案
    3、国考1号6英语答案解析2024
    4、2023-2024国考1号5答案
    5、国考一号6英语答案2024
    6、国考一号6答案2024英语
    7、2023-2024国考一号6英语答案
    8、2023-2024国考1号5英语答案
    9、国考一号5英语答案2024
    10、国考一号五英语答案2024
DHumans evolve(进化)from apes.This iswhat we learned in biology class.Butwhat came beforehumans evolved from fish.According to four articles published in the journal Nature in late September, Chinese researchersfound fish fossils that provide the“missing link” about the origin of the jaw (下颚), a key feature that 99.8percentofvertebrate(脊稚动物)specieshaveZhu Min, a lead researcher of the studies from the Chinese Academy of Sciences, said that the findingsdrew a large amount of interest in the science world because of the importance of jaws in animal evolution.However, the rise of the jaw had been a secret for a lack of enough fossil evidence to support thatjawedvertebrateslived450millionyearsagoThe latest findings made by Zhu's team presented a set of five surprisingly well-preserved fish fossilsthat included three whole-bodied fish, helping scientists paint a more correct evolutionary picture of theorigin of the jaw. The fish fossils were discovered at two places in Chongqing and Guizhou, whose strata(岩层)date back to the Silurian Time(志留纪) that began around 440 million years ago.These fossils show that jawed fish were already rising in the world's ancient oceans at that time.Later, more different and larger jawed fish evolved and began to spread around the world, paving the wayfor some fish to finally go on land and evolve into other animals — including humans."These fossils provide a good opportunity to understand the ‘dawn of fish' and help scientists tracemany human body structures back to these ancient fish thus filling some key gaps in the evolutionaryhistory of how fish evolved into humans," Zhu saidA.EntertainmentB.AnimalsC.ScienceD.History33.Why did the findings draw a large amount of interest in the science world?A.Because there is a lack of fish fossils.B. Because jaws are a key feature of all speciesC. Because the missing of the jaw had been a mysteryD. Because jaws are significant while animals evolve34. What does the underlined phrase “at that time” refer to?A. Around 440 million years ago.B.Around 450 million years ago.C. When fish evolved into humans.D.When jawed fish began to spread around the world.35.Which of the following is the best title for the text?A.Who Are Our Ancestors?B.What CameBefore Apes?C. The Origin of the JawD.Key Steps in Evolution第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Develop Courage by Overcoming Daily FearsSometimes when thinking of courage, we think it only applies to rare and uncommon situations. Yetour ordinary lives can also be full of courage, even if we are not facing the end of a gun, a wild animal or adangerous criminal(罪犯)Courage doesn't just mean doing heroic acts._36_In fact, where there isfear on a daily basis, there are opportunities for you to show your courage. Here are some suggestions todevelop courage by overcoming daily fears.高二英语学科试题第5页(共8页)
本文标签:

扫码二维码