金太阳2024-2025年度上学期河南省高一年级选科考(25-110A)英语答案

7

金太阳2024-2025年度上学期河南省高一年级选科考(25-110A)英语答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、金太阳2023-2024学年度下学年河南省高三开学检测英语
    2、2024河南金太阳高二网上联考英语
    3、2024金太阳最新试题及答案高二河南
    4、2023-2024金太阳联考河南省高一
    5、2024金太阳高一试卷答案官网河南省
    6、金太阳高一联考试卷2023-2024河南
    7、河南金太阳联考2024十二月份高一
    8、金太阳2024高一期末试卷河南
    9、2023-2024金太阳河南高二
    10、2024河南省金太阳高二联考
【写作提示】作者和母亲一起逛街时被一家商店橱窗里的瓷芭蕾舞者玩具吸引了。于是,作者一再恳求母亲把它买下来作为自己的圣诞礼物。随着圣诞节临近,作者知道母亲一定已经买下了那个玩具,并把它藏了起来。好奇心驱使,作者忍不住想要提前看下礼物。一天,趁母亲外出之际,耐心耗尽的作者开始了自己的寻找礼物计划。g1.根据续写第一段的首句可知,作者手中的包裹砸在坚硬的地板上,发出一声巨响。见此。情形,作者是如何做的?作者发现了什么?哥哥有何反应?作者有何反应?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,作者的母亲发现作者在后门哭,手里拿着摔坏的瓷玩具。作者的母亲是如何做的?作者有何感受?玩具被修好了吗?通过这件事,作者明白了什么道理?本段可围绕这些内容展开叙述。度One possible version:And the package in my hands hit the hard floorwith a loud sound.With my heart racing,I carefullypicked up the bag and opened it.Shockingly,insidewas my porcelain toy,but now she was a one-armeddancer.The other one lay beside her."I knew thatwould happen,”shouted my brother.“It's yourfault,"I cried."You shouldn't have let go of thechair."But soon,I knew it was actually my fault.Guilt and panic took over me.What had I done?Could I fix the toy?What punishment would Mom度give me?It was then that Mom returned.Mom found me crying at the back door with abroken porcelain toy in my hands.Immediately,she figured out what had happened.Instead oftelling me off,she comforted me and asked meto promise not to do such a thing again.Gratefully,I nodded,realizing that a surpriseshould be saved for the right moment.And later,with some effort,Mom fixed up the toy for me.Though her beauty had almost been destroyed,the toy remained in my room for a long time.She has been a reminder that impatience might8plant the seeds of regret.本期其余部分参考答案第1版I.a high collar,short sleeves,a side openingbeautiful embroidery,beads,decorativeelements,form-fitting,elegant,intricate details,etc.Ⅱ.①旗袍是一种紧贴身体的连衣裙,通常由丝绸制成。②总之,旗袍是永恒的经典,经受住了时间的考验。8
本文标签:

扫码二维码