安徽省蒙城县2024-2025第一学期九年级第一次学业质量检测英语试题

21

安徽省蒙城县2024-2025第一学期九年级第一次学业质量检测英语试题正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、蒙城县2024年九年级期末联考
    2、蒙城县2023-2024学年度第一学期期末教学质量检测英语
    3、2024蒙城试卷九年级
    4、蒙城县2023-2024年度第二学期义务教育教学质量检测
    5、2024年蒙城县期末考试试卷
    6、蒙城县2023-2024学年第一学期期中化学试卷
    7、2023-2024蒙城县第一学期期末教学质量检测试卷
    8、2024蒙城中考试卷
    9、2024年蒙城县中小学期末考试
    10、蒙城县2024期末考试时间
M:I was born in California,and we lived there until I was sevenW:Oh yeah?Where did you go after that?M:Well,we spent a total of ten years in Germany and Japan,and then we returned to the United States,but I think myparents would have stayed in Japan,let's say,another 20 years,had it not been for my education.W:Wow.It sounds like you've had an interesting life.So,what do you do now?M:I am a student at Purdue University.(Text 9)W:I saw a beautiful fish in the market the other day.It was orange and blue.I'm thinking of buying some next Sunday.M:Where would you keep them?W:In that round bottle over there.M:It's a bit small,isn't it?W:So are the fish.M:I think you should get a tank if you want to keep fish.W:Really?M:Yes.You should never keep fish in a small round bottle.They don't get enough air.I suggest we go shoppingtogether and look for a nice tank.W:That might be quite expensive.M:Check the prices before you buy one.And you ought to put a few large rocks in the tank.Fish love swimmingaround the rocks and through holes in them.W:Is there anything else that I ought to get?M:Yes,you need to get some underwater plants.For one thing,they keep the water clean.Also they make the tanklook much prettier.(Text 10)W:Ladies and gentlemen,welcome to our zoo.I'd like to introduce some new kind of animal-milu deer.This kindof deer can be found only in parks and zoos in our country now.Generally speaking,a milu deer grows to a height of1.2 meters.And a grown-up deer weighs about 150 to 200 kilograms.In summer,the deer eat grass.In autumn,theyeat nuts and fruits which fall from the trees of the forest.In winter,when there is very little other food,they eat thedry leaves of the trees.The grown-up females give birth to their young in summer.When the baby deer are strongenough to stand on their feet,they join their mothers.It's very difficult to catch them because they can smell dangerfrom a long way away.Besides,they can hear and see very well,too.The difference between a milu deer and other deeris that the coat of milu deer is bright red in summer and gray in winter,and that their feet are bigger and their tails arelonger.【答案与解析】本文介绍了联合国推出的青年领袖在线培训项目的内容及对参与者的要求等信息。21.B根据第1段最后一句可知,该项目的目标是培养年轻人的领导能力。22.A根据Live Components部分中的第1句可知,参与者将在每个模块中和联合国专家一起参与一系列现场会议。23.D根据COMPLETION REQUIREMENTS部分中的第2点可知,参与者必须参与discussion board forums的讨论,并在每个模块中以短文的形式回答问题。【答案与解析】John在和Joe谈话时突然倒地不起,朋友Joe立刻对John实施心肺复苏,在9ll接线员以及医疗人员的帮助下,最终John成功获救。24.D通读第1段可知,本段介绍了John晕倒前的情况,提供了事件发生的背景信息。25.B根据第2段内容可知,John在和Joe谈话时,突然倒地不起。26.C根据第4段第3句可知,911接线员让Joe继续对John实施胸外按压。27.A通读全文可知,在Jon突发意外、昏迷不醒时,Joe没有慌乱,而是有条不紊地指导孩子们向急救人员寻求帮助,同时自己利用心肺复苏对John进行急救。由此可知,Joe是一个冷静沉着、头脑清晰的人
本文标签:

扫码二维码