江西省2025届高三金太阳7月联考(无标识)英语答案

29

江西省2025届高三金太阳7月联考(无标识)英语答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024江西省高三金太阳联考
    2、江西金太阳2024高三联考卷五月
    3、江西省2024高三阶段性考试金太阳
    4、2024江西金太阳5月联考
    5、2024江西金太阳高三十月联考
    6、2024江西金太阳高三第二次联考
    7、2024江西金太阳高三联考
    8、2024江西金太阳高三第二次联考答案
    9、2024江西金太阳高三阶段性考试21-09-71c答案
    10、2024金太阳高三十月联考江西
Yours,LiHua第二节One possible version:All the students wished they could see Dr.Caroline in person.One year she and her husband puttheir Coke-can car on a train and traveled to our school.The pen pals filled the school hall tomeet their special friend.Dr.Caroline's arrival was met with great excitement.She entered theschool hall,her warm smile lighting up the room.As she greeted her pen pals,admiration filledthe room,showing how much she meant to them.On the stage of the school hall,Dr.Caroline summarized her relationships with the students."Your letters and pictures inspired me and gave me the courage to face my difficulties.You havemade me realize that I am worthwhile,whether it's for a group of students or in a medical center,"she said.Dr.Caroline's life was changed by that serious car accident,but through her interactionswith her pen pals,she learned the valuable lesson that true friendships and support can helppeople get through tough times and remind people of their goals and value.【补充说明】practice:(医生、律师的)工作地点,这里可译为“诊所”部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了四个著名的徒步节。21.C。理解具体信息。根据Herefordshire walking festival部分中的17-25June、Otley walkingfestival部分中的24June-3July、Walx Lake District festival部分中的22-24 September和English Riviera autumn walking festival部分中的23-30 September可知,Herefordshire walkingfestival是最早开始的。22.D。理解具体信息。根据Walx Lake District festival部分中的There are also chances foropen-water swimming,tai chi,ski fitness and other activities可知,参加Walx Lake District festival的人可以参与不同种类的体育运动,例如游泳、打太极、滑雪等等。23.B。理解具体信息。根据English Riviera autumn walking festival部分中的The ticket price isE10 for adults aged18 and above and f6 for children aged6 and above可知,两名14岁的女孩参加English Riviera autumn walking festival需花费I2英镑购票。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者分享了自己学英语的经历。24.C。理解具体信息。根据第一段中的It was a great effort for me to study English...I did notknow where or how to begin和the number of.made me feel quite confused可知,作者对如何学英语感到很困惑。25.B。理解具体信息。根据第二段中的I decided to take a special English course...I discovereda way to learn new words faster可知,经过几周的训练,作者掌握了可以更快地学新单词的方法。26.D。理解具体信息。根据第三段中的In the English class.The one that I remember best waswriting an essay in a group of three In the end,our team came up with three short essays
本文标签:

扫码二维码