[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语答案

66

[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、安徽省天一大联考2024高二期末
    2、安徽天一大联考答案2023-2024高二
    3、安徽省天一大联考2024高二下学期语文
    4、2024安徽天一大联考答案公布网
    5、安徽2024天一大联考最新答案
    6、2023-2024天一大联考高二阶段性测试三英语
    7、安徽天一大联考2024高二下学期
    8、2023-2024天一大联考安徽省高二
    9、天一大联考安徽省2023-2024学年
    10、天一大联考安徽省2023-2024学年(下)高一年级期中考试
like-minded individuals.I kindly request your approval to become a member of the club.I am eager to contribute tothe club's activities and participate actively in its events.Thank you for considering myapplication.I look forward to hearing from you soon.Yours,Li Hua第二节One possible version:●A wave carried Colin around,and to his surprise,he found himself next to the familiar tree,Hope.Feeling the rush of floodwaters,Colin quickly climbed up the tree and tightly held onto it.Hourspassed,and the floodwaters finally became quiet.Colin climbed down the tree and saw thedestruction left behind.Their home was gone.But in the middle of the destruction,he spottedhis grandfather,still holding onto Strength.Relief washed over Colin as he rushed to his side.They were safe,even though their home was lost.The trees had become their rescuer.From that day on,Colin and his grandfather valued Strength and Hope more.The two treesbecame real symbols of strength and hope for Colin and his grandfather.They rebuilt their lives,finding peace in the presence of these trees that had saved them.Together,they planted newtrees,ensuring that the village would once again be filled with the beauty of nature.Colin and hisgrandfather shared their story,spreading awareness about the importance of preserving treesand the damaging consequences of deforestation.Their love for the trees and theirdetermination to protect them became a guiding light for the community,inspiring others tovalue the natural world around them.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自然一一自然生态本文是应用文。文章介绍了生物学家Michael Batley主讲的关于蜜蜂的讲座。21.B。理解具体信息。根据Cost部分中的$28 Adult Members.S31.5Non-Member Children可知B项正确。22.D。理解具体信息。根据倒数第三段中的Five Things is a series of talks by Australian ecologyexperts that offers real-world steps you can take to boost biodiversity可知,Five Things讲座旨在提供实际可行的方法,以增加生物多样性。23.A。理解具体信息。根据倒数第二段中的One of the greatest concerns of biologists likeBatley is that a species of bee will go extinct before being known to science可知,Batley担心某种蜜蜂在被科学界认识之前就会灭绝。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是夹叙夹议文。现代孩子的阅读惯逐渐改变,对阅读的兴趣和享受逐渐减少,主要原因是学校教育过于注重分析而忽视了阅读的乐趣。24.C。理解具体信息。根据第一段中的When I was in elementary school,,I read everything.Bymiddle school,,I was reading voluminous adult fiction可知,作者在学生时代狂爱阅读。25.A.推断。根据第二段中的Now the focus on reading analytically seems to be destroying that
本文标签:

扫码二维码