金太阳南阳地区2024年春季高一期末适应性考试(24-594A)英语试题

36

金太阳南阳地区2024年春季高一期末适应性考试(24-594A)英语试题正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024金太阳南阳地区高一期中适应性摸底考试
    2、2024南阳市金太阳联考高二
    3、2023-2024金太阳南阳地区高一年级下学期期中热身摸底考试
    4、河南省南阳市2024金太阳联考
    5、2023-2024南阳市金太阳联考答案
    6、金太阳联考南阳高二2024十二月份答案
    7、2023-2024南阳市金太阳联考高二
    8、2023-2024河南省南阳市金太阳联考高一
    9、2023-2024金太阳联考南阳地区高一
    10、河南南阳金太阳联考2024高一
M:I'm sure Smith would like the first one.He loves dumplings and noodles.Shall I book a table for Saturdayevening?W:OK,that would be perfect for us.Why don't we get a table for 8 o'clock?M:Yes,OK.I'll book one.(Text 9)M:Hey,Julie.How was your trip?W:Wonderful.I spent most of my time at the art museum.When I first saw it,I was amazed.I especially likedthe ring-shaped building..I was interested to hear the guide explain all the problems they had building it.M:I just read an article in a magazine that went on about the cost-ninety million in total.Hmm,it lookedreally unusual,at least from what I saw in the picture.W:It is.The basic design is a circle.In fact,there are circles all over-the stones on the paths and even a lot ofthe sculptures.One sculpture is a mobile.It's in the courtyard and it moves slowly in the air.It's reallyimpressive.M:That was in the article,too.It said the original was made of steel,and it weighed so much that it wasn'tsafe to hang.W:Right.They did it over in a lightweight material,so it wouldn't crash down on someone's head.M:You know,the article went into that in detail.There was even an interview with the sculptor.I'd like toborrow the magazine again sometime.(Text 10)M:Okay,boys and girls,at the end of our class,I'll talk about a recent study.The study shows that driversusing cell phones,even hands-free,are four times more likely to have accidents.The findings show that theuse of earphones and other hands-free devices while driving does not reduce the risk of accidents.Theresearch indicates that the primary cause of phone-related accidents is not the handling of the phone,butrather the act of talking on a phone."The brain cannot quickly process the complex information required fordriving and talking on the phone at the same time,"Giuseppe Fontini,a leading research scientist in thestudy,said.He added that the information distracts the driver,thus leading to a serious accident.Thechallenge now is for lawmakers.Many governments have banned the use of normal mobile phones behind thewheel.But some have allowed the use of hands-free equipment for several reasons.But with this new study,lawmakers may...参考答案1~5 ACBAB 6~10 CBCBA 11~15 CBBCA 16~20 CABAA2l.A细节理解题。根据Edinburgh International Book Festival部分“When:l0th一25 th August...There'sareal emphasis on creative learning...”可知,八月份举行的爱丁堡国际图书节注重创造性学。22.C细节理解题。根据North Cornwall Book Festival部分“This year,Tom Holland,Max Porter and AnnCleeves will take to the stage to share their incredible insights into the industry.”可知,Tom Holland将参加今年的北康沃尔图书节。23.B细节理解题。根据Cheltenham Literature Festival部分“Claiming the impressive title of the oldest annualliterary festival in the UK,Cheltenham turns into..”可知,切尔滕纳姆文学节是英国最古老的年度文学节。24.B细节理解题。根据第一段“..Grandma Joy is setting out on a new global challenge with her grandsonBrad Ryan,42.”及第二段“.,are now planning to travel to all seven continents in the world together.”可知,Joy和Brad的新目标是环游世界。25.C词义猜测题。根据画线词前“While Brad assumed that traveling with an elderly person might'”及画线词后“the fun a little bit,he quickly found that this wasn't the case.In fact,it was quite the opposite..”可推断,画线词的意思和Ruin最接近。【高二期末质量检测卷·英语参考答案第2页(共4页)】242855D
本文标签:

扫码二维码