百师联盟 2023-2024学年高一期末联考(6月)试题(英语)

26

百师联盟 2023-2024学年高一期末联考(6月)试题(英语)正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、百师联盟2023-2024高三12月
    2、百师联盟2024高三开年
    3、百师联盟2024高三4月
    4、2024年百师联盟高三
    5、百师联盟2024年高三
大单元学三步一体高效训练製红讲记1499,Vespucci started his next expedition ()Crossing the equator,they traveled to the coastof what is now Guyana.During this journey,Vespucci is said to have discovered the Amazon Riverand Cape St.Augustine.On May 14,l50l,Vespucci made another transatlantic(横渡大西洋的)journey,his thirdvoyage,which is largely considered his most successful one.Vespucci's ships sailed along the coastof South America.Along the way,they discovered present-day Rio de Janeiro and Rio de la Plata.Believing he had arrived in a new continent,in a letter to Florence,Vespucci called South Americathe New World.In 1507,some scholars in northern France were working on a geography book.Germancartographer Martin Waldseemuler proposed the New World be labeled America after AmerigoVespucci.The gesture was his means of honoring Amerigo Vespucci.In 1508,Vespucci was awarded the office of master navigator of Spain.In this role,Vespucci'sjob was to select and train other navigators,and gather data on continued New World exploration.Vespucci held the position for the rest of his life.11.What probably inspired Vespucci's interest in exploration originally?A.A business activity in Florence.B.Connecting with his uncle in Italy.C.A trip to Paris in his early twenties.D.Meeting with Columbus in Seville.12.Why was Vespucci's third voyage considered most successful?A.He reached South America.B.It led to the discovery of GuyanaC.It was a transatlantic expedition.D.He traveled to Cape St.Augustine.13.Why did Martin suggest naming the New World America?A.He wanted to honor Vespucci.B.The name was linked to the local culture.C.He followed some French scholars'proposal.D.The name had already been used in a geography book.14.What can we infer about Vespucci in his late life?A.He lived in Spain as an Italian.B.He lived a simple and relaxing life.C.He quit as master navigator of Spain.D.He still did work related to exploration【答案与解析】本文主要介绍了意大利航海家和探险家Amerigo Vespucci的生和成就。11.C根据第1段第3、4句可知,最初,二十出头时的一次巴黎之旅可能激发了Vespucci对探险的兴趣。12.A通读第4段可知,Vespucci的第三次航行被认为是最成功的是因为他在这次航行中到达了南美洲。l3.A根据第5段第2,3句可知,Martin提议将新大陆命名为America,以纪念Vespucci。l4.D通读最后一段可知,Vespucci晚年仍然从事与探险有关的工作。三、补全短文(共5小题;每小题4分,满分20分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Do you long to escape to the great outdoors and experience the thrill of nature's beauty?If so,then tent camping is the perfect adventure for you!One of the most important "dos"when planninga tent camping trip is to choose the right campsite.15.So it's essential to consider several25ZCYK·英语-R-选择性必修第一册-Y
本文标签:

扫码二维码