中考2024年陕西省初中学业水平考试·信息卷(二)2答案(英语)

43

中考2024年陕西省初中学业水平考试·信息卷(二)2答案(英语)正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年陕西省初中学业水平考试信息卷答案
    2、中考快递2024年陕西省初中学业水平考试信息卷
    3、子卷22024年陕西省初中学业水平考试英语
    4、2024陕西初中信息技术学业水平考试
    5、2024陕西省中考信息卷
    6、2024陕西省初中信息技术学业水平考试
    7、2024年陕西省初中信息技术学业水平考试
    8、子卷22024陕西省初中学业水平考试英语答案解析
    9、2024年陕西初中信息技术学业水平考试
    10、2024陕西省中考信息卷答案
(W)5.How was Bill's vacation?(M)6.Where did Sally go on vacation?第二节听独白听下面一段独白,录音播放两遍。请根据所听内容回答后面的四个问题。当听到“开始录音”的信号后,选择正确的答案在8秒钟内口头回答。(M)David is an American boy.He is twelve years old.He came to China two years ago.Nowhe studies in a middle school in Beijing.Every morning,David gets up at half past six.Afterbreakfast,he takes the bus to school.At school,geography and English are his favorite subjects.When his classes finish in the afternoon,he goes to the art club.He likes drawing,and he is goodat it.On weekends,he likes to go to the zoo.(W)7.Where is David from?(M)8.How old was David when he came to China?(W)9.What is David good at?(M)10.Where does David like to go on weekends?C.短文转述及提问第一节短文转述你将听到一段有关Jenny的介绍,录音播放两遍。请根据所听到的内容,选择思维导图中的正确信息,在60秒钟内转述短文。现在,你有15秒钟的时间阅读思维导图。下面请听录音两遍。(W)Jenny is an American girl.Two years ago,she got to China when she was ten.She is nottall or short.She has a round face and her hair is long and brown.She is good at singing anddrawing.She goes to the art club every Friday evening,and every Sunday afternoon she goes tothe music club.Jenny likes animals very much.Last weekend,she went to a farm near her school.In the morning,she fed chickens and milked a cow.In the afternoon,she rode a horse.下面你有60秒的时间准备。你的转述可以这样开始:Jenny is第二节提问你希望了解和短文相关的内容,请根据以下中文提示,用英语提问。每个问题有15秒钟的准备时间和8秒钟的提问时间。请你准备第一个问题。11.Jenny现在是和谁住在一起?请你准备第二个问题。l2.Jenny的眼睛大吗?参考答案(One possible version选择题除外)
本文标签:

扫码二维码