[百师联盟]2024届高三一轮复习联考(五)5英语(新高考卷Ⅱ)试题正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024视听说教程1答案
2、2023-2024实体娃娃实战演练视频
3、2023-2024史铁生《我与地坛》
4、2023-2024史铁生简介及人生经历
5、2023-2024史铁生的作品
6、2023-2024十天之后回到现实
7、2023-2024时停起手,邪神也得给我跪下
8、2023-2024史铁生
9、2023-2024史铁生秋天的怀念
10、2023-2024十天谈电影在线观看完整版
全国0©0所名校高三单元测试示范卷教学Download the Pass toorhnohtheaWhen yougethe札记gate of any participatingashow your london Pssand head stright inside,What are our bestsellers2-Day Pass:Child0 Adul●3-Day Pass:Child£7.o0 Adult£1l6,oo●5-Day Pass:Child£94.o0 Adult£144,o021.Why is The London Pass recommended to travelers?A.It offers them money-saving tips on admissions.B.It helps them visit the place on a budgetC.It provides access to more attractions.D.It suggests the best routines to them.22.What should you do before using The London Pass?A.Sign up on the page.B.Book your tours.C.Download the app.D.Update your information.23.How much should a couple with a kid pay if they want a 5-day pass?A.£144.B.£238.C.£288D.£382.【答案与解析】本文介绍了伦教的旅游通票的有关情况。21.B根据第1段第3句可知,伦敦通票是一种数字观光积分套餐,可以让游客以相对较低的成本游览伦敦80多个景点。即它可以帮助游客节省费用。22.C根据第4个黑圆点下面1段中的“Download the Pass to your phone and plan your sightseeingoursiththeapp.”可知,使用者要先下载伦敦通票App到手机上,然后在App上规划观光旅行23.D根据最后一行中的●5-Day Pass:Child£94.00 Adult144.00可知,-对夫妇带一个小孩的费用为£144×2+£94=£382。BModern life is full of things that can influence your ability to be sensitive and responsive to yourchild.These include extra work,lack of sleep,and things like mobile devices.Some experts areconcerned about the effects that distracted(parenting may have on emotional bonding andchildren's language development,social interaction,and safety.If parents are inconsistently available,kids can get distressed and feel hurt,rejected,orignored.They may have more emotional outbursts and feel alone.They may even stp ryingtocompete for their parent's attention and start to lose emotional connections to their parents"There are times when kids really do need youretndwant yourreooCic,a psychologistParents need oomne that their kidsedchildren need to know that parents care what they're doing,"he says.Itan be tough torespond with seiyduringtmrgmother challengingtimeswt your kidsfparnts respond by being bad-mperedoivethemevchirenccop that behvor,andhedeD CMewho studies parenting at the Oregon Research nsttueAccording to e,kidsohnd behorthe depend moren you tohelp themhm whether ca hemtheyrengoigo you tatheebeoure not only trying to【24G3DY(新高考)英语-R-必考-N】153
本文标签:
百师联盟答案
