上进教育 24届高三一轮总复习验收考试英语试题

39

上进教育 24届高三一轮总复习验收考试英语试题正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024上进教育联考答案
    2、上进教育联考2024
    3、2023-2024上进教育英语怎么样
    4、2023-2024上进教育官网
    5、2023-2024上进教育考试研究中心
    6、2023-2024上进教育集团
    7、2023-2024上进教育是全国连锁吗
    8、2023-2024上进教育联考
    9、2023-2024上进教育怎么样
2023-2024学年下学期高三牛津综合(0S)(新教材)第33-36期参考答案及详细解析2024年高考英语模拟试题(五)参考答案及部分解析参考答案1-5 ACABC6-10 CBABC11-15 CBABA 16-20 CBABC21-25 CCDAD 26-30 BCCAD31-35 DBABA 36-40 EADGF41-45 BDABC 46-50 ADBCD51-55 ACBDA56.scheduled 57.has been58.challenging59.in60.is considered 61.strength62.combining 63.A64.venues 65.that /which写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Tradition and innovation are two powerful forces that shape our societies and drive progress.Tradition represents the wisdom and practices passed down by previous generations,providing afoundation for our cultural identities and values.It serves as a link to our culture and offers asense of continuity.On the other hand,innovation pushes us forward into new possibilities.While tradition provides stability,innovation fuels growth and adaptation.Balancing the two iscrucial for a country's development,as respecting tradition while facilitating innovation allows usto honor our roots while also grasping the opportunities of the future.第二节One possible version:In my hurry,I hadn't put the cover on properly.Hurriedly,I turned off the blender and it stoppedturning.Orange flesh was stuck in my black hair.Just then,my grandmother came back into thekitchen.She cried,"Oh my!What happened here?"I explained my accident to her and told her Iwas sorry.She remarked with a sigh,"Darling,you have to be more patient."She fetched a toweland gently wiped the orange off my hair,her touch filled with both tenderness and amusement.Feeling a mixture of embarrassment and regret,I nodded and apologized.After that,we cleanedthe whole kitchen and made some more orange juice.Meanwhile,my grandmother sharedstories of her own kitchen accidents and the valuable lessons she had learned from them.Hertales turned the situation into a lighthearted moment,and soon we were both laughing at thechaos we had created.That day,I learnt an important lesson.I learnt to be more patient.Hopefully,I can spend more time with my grandmother in the future.Who knows what else Imight learn?部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了持有巴黎旅游一卡通可以免费参观的四个艺术博物馆。
本文标签: 新向标教育答案

扫码二维码