[淮北一检]淮北市2024届高三第一次质量检测英语试题

53

[淮北一检]淮北市2024届高三第一次质量检测英语试题正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024淮北一模英语
    2、2024年淮北市高三一模
    3、2024淮北市高三二模英语
    4、2023-2024淮北一中高三下第七次考试英语
    5、淮北一模2024英语答案
    6、2024淮北一模英语
    7、2024年淮北市一模
    8、2024淮北一中六校联考高三英语
    9、淮北一模2024英语
    10、2024淮北一中六校联考英语
One possible version:The next day,Aurelio said,he went to the restaurant again.And the day after that.Each time,heordered with the only English words he knew."Pork chops.Every day.For three weeks!Oh,I grewso tired of them,"Aurelio said,with a hearty laugh.Esperanza laughed too.But still,all thoseweeks,he was studying,Aurelio said,becoming serious.One day,he managed to ordersomething new,and not long after that,he could order any dish he wanted.Esperanza wasamazed at his story.Aurelio smiled kindly at his niece and continued."Learning takes time,"he said."I believe you cando it,Esperanza."Aurelio's words inspired Esperanza.She nodded her head cheerfully.She wasno longer worried and decided to take her uncle's advice.She asked Aurelio how she could start."Why not start today,now at the party?"he suggested.Esperanza realized it was a good idea andsaid"Yes"happily.She thanked Aurelio and then walked over to Aurelio's English friends.For thefirst time,Esperanza felt hope.部分解析阅读第一节A篇主题语境;人与社会一一体育本文是应用文。文章是新西兰皇后镇室内跳伞运动的相关信息。21.D。理解具体信息。根据第二段中的Your flight instructor will provide training,.including tipson body positioning and hand signals for the flight可知,飞行教练将为参加者提供有关身体姿势和飞行手势方面的培训。22.A。理解具体信息。根据Other Information部分中的Operates daily all year(includingChristmas Day!)可知,该室内跳伞活动全年举办。23.B。理解具体信息。根据Other Information部分中的Maximum weight limit is125kg可知,该室内跳伞活动要求参加者的体重最高为125公斤。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。16岁的Lino和13岁的Gianni兄弟俩创办了自己的体育收藏卡交易公司,他们努力经营,希望生意更好。24.A。理解目的。根据第一段的内容和第二段中的And the best part is that you're never tooyoung to break into the business.Rochester Hills,Michigan可知,本段意在介绍体育收藏卡很值钱,从而引出这两位少年利用体育收藏卡创业的事迹。ful-on(表示最大程度)完全的,最强烈的。25.C。理解具体信息。根据第二段中的Lino explained that their family business started becauseof his younger brother..It all began after they took a trip to the East Coast和第三段的内容可知,Gianni发现了一张独一无二的体育收藏卡,受此启发,他和ino成立了体育收藏卡交易公司。26.A。推断。根据倒数第二段中Gianni所说的话可知,Gianni希望他们公司的年收入能达到六万美元,他还想要一些印有Mickey Mantle的收藏卡,他觉得它们会升值,故推断,Gianni胸怀抱负,很有生意头脑。27.D。理解主旨要义。16岁的Lino和13岁的Gianni兄弟俩喜欢收集体育收藏卡,他们成立了自己的体育收藏卡交易公司,并成功创业,D项最能概括本文的主要内容,故选D项。【补充说明】
本文标签:

扫码二维码