答疑解惑全解全析名词,故填difference。读后续写6.children child为可数名词,空前没有冠词,根Finally our parents agreed that if we could据语境可知,此处表示的数量大于一,应用复数go thirty days on best behavior,we could get a形式children.puppy.“Yeah!”Mitch and I gave each other a7.serves根据上下文内容可知,此处为一般现在high five and we jumped with joy.From that day时,主语为A helper,.谓语用第三人称单数on,we got up early to help Mom make break-形式。fast,did some housework,and got along very8.to continue plan to do sth为固定短语,意为nicely with each other so we could make it one“计划做某事”。day closer to meet a sweet little puppy.We even9.helpful空处作表语,表示“有帮助的”,应用形decided on a good name,Lucky,for our future容词helpful。dog.Time dragged by and we were eagerly ex-l0.what分析句子结构可知,空处引导宾语从pecting the big day to come.句。从句中缺少宾语,表示“…说的话”,应One afternoon,we returned from school to用what引导。find a little dog running in the yard."It's a re-书面表达ward for your good behavior for the last month,"Dear Chris,Mom said.“Hi,Lucky!”Mitch and I were over-How are you doing these days?I'd like to joyed and we greeted the puppy excitedly.Theshare with you something interesting that hap-little dog,wagging its tail happily,looked at uspened to me recently.with the cutest look of innocence.We felt ourLast Sunday,my parents took me to climb hearts melt instantly.We bought Lucky somethe mountain which lies in the east of our city.In puppy food and several lovely toys.Ever sincethe beginning,I was thinking about computer then,feeding,walking and cleaning Lucky havegames.But the path to the top of the mountain been our daily routine.We really enjoy watchingwas so rough that I had to focus on my steps to it grow and become our good companion.Mean-avoid falling down all the way.After four hours'while,we get to know that if we really wantstruggling,we made it.On arriving at the top,I something,we should strive hard for it.was shocked by the beautiful surrounding scenery.创新练07阅读理解十阅读七选五Ever since this trip,I have fallen in lovewith outdoor activities and become a lover of阅读理解travelling.More importantly,realizing the im-Aportance of effort and concentration,I stop pla-【语篇解读】文章主要介绍了一项志愿者招募ying computer games and want to make progress活动,这个活动招募志愿者去一些美丽的岛屿,参in my studies.与当地的环境保护工作。Yours,1.A细节题。根据第l段中的“Whether you areLi Huaa student,a professional or a retiree,anyone is·4123J