衡中同卷2024高三一轮复习周测卷(小题量) 全国版十四英语答案

61

衡中同卷2024高三一轮复习周测卷(小题量) 全国版十四英语答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷英语高三一轮周测卷答案2024
    2、衡中同卷2023-2024周测卷英语答案
    3、衡中同卷2023-2024高三英语
    4、衡中同卷2024答案英语(一)
    5、2023-2024衡中同卷英语高三一调
    6、2024衡中同卷英语答案免费网站
    7、2024衡中同卷英语答案网站 高三网
    8、衡中同卷2024英语
    9、衡中同卷2023-2024高三一调英语答案
    10、衡中同卷2024英语答案
【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了适合学外语的几部动画片的有关信息。l.C细节理解题。根据King of the Hill部分中的in a typical American town可知,这是一部英语剧,适合英语学者。2.B细节理解题。根据Sazae-san部分中的最后一句All of the characters are colorful and funny,and given thenames of fish.可知,该剧中所有的角色都是以鱼类命名的。ic。3.A细节理解题。根据El Oso Yogui部分中的Yogi Bear in the Spanish cartoon is a funny animal,funnybehaviour及would often try to steal picnic baskets from campers可知,Yogi Bear是一个顽皮的角色。iuuoB36-year-old Juan Dual likes to joke that he's empty inside.Juan's story began when he was only 13.It wasthen that he was diagnosed with a terrible disease,which left him with a 99.8%chance of developing cancer of thedigestive system.At age 19,right after finishing high school,Juan underwent a tough operation to take away hiscolon and rectum.Sadly,it was only the beginning.By age 28,Juan's disease had affected his stomach andgallbladder()so he had to go under the knife again.Having just recovered from several serious surgeries,Juan Dual decided to accept the invitation of somefriends of his parents and travel to Japan.It was there that things started to change for the better.He didn't speaka word of Japanese,so he spent most of his time walking his dog.One day,the dog pulled harder,and Juanrealized that he was still able to jog,and he started to do just that.Months later,he found himself working in a small,peaceful town in England.There was little in terms ofentertainment,but the town was surrounded by hills,so he devoted even more of his time to running.Hebefriended some like-minded folks and told them what he'd been through,and they seemed amazed at the factthat he was still alive,let alone that he was pushing himself to exercise.That's when the idea of focusing onmotivating others took root in his mind.With the help of Pepa,a nutritionist,Juan Dual slowly relearned how to eat to keep his energy level highenough to sustain him during physical activity.Eight months after his last operation,he finished the Barcelonahalf marathon in two hours.He then started training for mountain running and ultra-marathons.4.Why does Juan Dual say he is empty inside?29A.Because he has no desire for anything.B.Because he doesn't have much knowledge.C.Because he always suffers from great hunger.sFss行人o1是dD.Because many of his organs have been removed.hdni8 niniga.5.What made Juan Dual aware that he could still run?t203d5it93y年0easA.His parents'support.B.A walk with his dog.C.The idea of challenging himself.D.His quick recovery from surgeries.6.When did Juan Dual decide to inspire others with his story?销90760A.After finishing the Barcelona half marathon.1▣1i28G2sti6s得1goB After being introduced to a nutritionist named Pepa.C.After sharing it with his friends in an English town.D.After making friends with people with similar sufferings.5uc1398b:)sn17.Which of the following words can best describe Juan Dual?deilgnd yol sidstige ei ronwA.Ambitious and intelligent.B.Inspiring and responsible..32-9<5己,C.Unfortunate but determined.D.Confident but stubborn.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了Juan Dual因为从小患病,身体里很多器官都被摘除了,直到一次在日本旅行遛狗时,他发现自己还能慢跑,于是开始从事体育活动,后来还完成了马拉松比赛。©量4.D细节理解题。根据第一段36-year-old Juan Dual likes to joke that he's empty inside..under the knife again.可知,Juan Dual说他内部空虚是因为他的许多器官都被摘除了。5.B细节理解题。根据第二段中One day,the dog pulled harder,and Juan realized that he was still able to jog,and he started to do just that.可知,是在一次遛狗时Juan Dual意识到他还能跑。·74·
本文标签: 衡中同卷答案

扫码二维码