百师联盟 2024届高三一轮复习联考(一)1英语(全国卷)答案

37

百师联盟 2024届高三一轮复习联考(一)1英语(全国卷)答案正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

何这样做的尝试都是失败的。”)可知,James Danckert认为人们感到无聊是因为在生活中没有令人兴奋的事。故选B。【13题详解】细节理解题。根据第二段“He found that when people got bored,their hearts beat faster and theirlevels of a hormone called cortisol (went up,compared to when they watched another videothat made them sad.”(他发现与看另一个让他们难过的视频相比,人们感到无聊的时候,他们的心跳更快,并且一种叫做皮质醇的激素水上升。)可知,人们的心率会随着无聊感增加。故选B。【14题详解】词义猜测题。根据第三段“A single boring day can't kill you.But if you're always bored,the stress couldadd up into something dangerous..”(无聊的一天不会杀害你。但是如果你总是感到无聊,压力会累加成危险的东西。)可知,持续累加的压力会让人处于危险中。这句话是对前句的解释,所以前句中“prolongedexposure to stress'”应表示持续暴露在压力下,即prolonged为持续的意思。A.Continued持续的;B.Repeated重复的;C.Sudden突然的;D.Active积极的。故选A。【15题详解】细节理解题。根据最后一段“Don't worry,Danckert says:“As you get older,.you get less bored,”mainlybecause you gain more independence and have to get busy to achieve your long-term goals."(心,Danckert说:“随着你年纪增长,你会变得不那么无聊,”主要因为你会更独立并且不得不忙于实现你的长期目标。)可知,忙起来就不会感到那么无聊。所以,Danckert建议人们要忙起来去摆脱无聊。故选C。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Rene Campbell has devoted most of her life to shaping her figure into one completely againstwhat society thinks a woman should look like"I was always very insecure about my body image,as everyone seemed to know for sure thatwomen needed to look a certain way,"she says when reflecting on her motivation to transform herself.16For quite some time,she struggled with eating disorders because she was trying to keepher weight really low and appear skinny,like the women on magazine covers._17 It was thenthat she became attracted by the way these seemingly confident women held themselves.However,building her dream body-gaining over 85 pounds,going from a size 8 to 14-has hadits challenges,too."18When I tell them that I am a female bodybuilder,the first reaction is,'Muscles for women are just not attractive,'"Campbell says.Though she loves the way she now looks,第12页/共12页

扫码二维码