首页 衡水名师151靶向提升

2024届浙江省A9协作体高三8月联考英语考试试卷

衡水名师151靶向提升 47

2024届浙江省A9协作体高三8月联考英语考试试卷正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、浙江省a9协作体2024学年第二学期期中联考英语
    2、2023-2024浙江省a9协作体暑假返校联考高三英语
    3、浙江省a9协作体2024高三英语
    4、浙江省a9协作体2024学年第二学期期中联考高二语文试题
    5、浙江a9协作体2024高三
    6、2023-2024浙江省a9协作体返校联考
    7、浙江省a9协作体暑假返校联考高三技术2024
    8、浙江省a9协作体2024高三答案
    9、2023-2024浙江省a9协作体暑假返校联考高二
    10、浙江省a9协作体暑假返校联考2024
The rel of theuyhi have oyemicatio for theeffort to combat climate chag.They that the Amaron rainforest.a vital carbontoreorinkthat the pace of global warming may be tuning intocarbon sourcefaster than previouly thoh Every for the years.team of scicntists ledby Profesor Luciana Gatti.a researcher at Braril's National Institute for Space Rescarch(INPE)has brn by in reraf fied with senors overdifferent parts of the Amaron basin.What the group found was startling:while most of theranforetrfpecally in wetter ycarme portion of the fore whihsally heavily deforested.appears to have ost thatcapacity.ieofthe forest.boutof the totl area.hasbemecyshe told Newnight.We oburved that threin theterfcAnd it dc'matter whether itisawetear oradry year.7but it didn't make any difference.A forest can become a sour ofcaron rather than a"store",or"sink"when trees dieand cmitn into theamphere.Areas of deforestation also conributeto the Amazon'inability to absorb carbon.Carlos Nobre.ho cthored Prof Gatti's study,called the observation"very worrying"because"it could be win the beginnings ofa major tipping point".He believes the newfindingss th in the next 30 years.more than half of the Amazon could transform fromrainforest into svanna(稀树草原).(B)32.What can be concluded from Paragraph 2?t】A.Logging and fires should be held responsible for all dead trees.B.Amazon rainforest can no longer absorb as much CO:as before.○C.Growing trees are able to absorb and release CO:at the same time.D.More than 20%of the Amazon rainforest has become a net source of CO:.【解析】由第二段中的“around20%of the total area has become a net source of Co2 in theatmosphere"可知,20%的热带雨林已经变成了二氧化碳的释放者而非吸收者,因此可推出B选项的内客(A)33.Which of the following might Professor Luciana Gatti agree with?A.Most of the Amazon rainforest absorbs more CO:in wetter years.B.The Amazon rainforest is on its way to becoming the biggest source of carbon.C.Deforested areas tend to perform better in terms of absorbing carbon in dry years.D.The Amazon rainforest has completely lost its ability to slow the pace of globalwarming.【解折】由第三段中的“most of the rainforest still retains its ability to absorb large quantities ofCO一especiall山y in wetter years”可知,雨季的热带雨林吸收二氧化碳的能力往往会增强。英语试题(一中版)第30页
本文标签: 化学 生物 地理 政治

扫码二维码