首页 衡水名师周测卷

全国大联考 2024届高三第二次联考 2LK-Y英语试卷 答案(更新中)

衡水名师周测卷 79

全国大联考 2024届高三第二次联考 2LK-Y英语试卷 答案(更新中)正在持续更新,目前2025衡水名师卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年全国大联考第二次
    2、2024全国第二次大联考英语
    3、2024全国大联考高三第二次试卷英语
    4、2024年全国大联考第二次答案英语
    5、全国大联考第二次2024
    6、2024全国大联考高三第二次
    7、2024全国大联考第二次lk
    8、2024全国大联考高三第二次答案
    9、2024全国大联考第二次
    10、全国大联考2024第二次
选择性必修三Unit3综合检测题参考答案及部分解析参考答案1-5 ACBBA6-10 BCACA11-15 CCBAB16-20 BCACA21-25 AADDB 26-30 CDCCD31-35 BDABA 36-40 EDACF41-45 DCDAB 46-50 BDACA51-55 BDACB56.which that57.shortage58.simply59.it60.knowing61.places62.to buy63.came64.owned65.t0写作第一节One possible version:Of all the historical figures I'd like to interview,I would choose the artist Leonardo da Vinci.Hewasn't just an artist though;he was also an architect,writer,mathematician,inventor,and thelist goes on.Off the top of my head,I would first ask him:"How on earth did you manage to balance all ofyour occupations?"My next questions would definitely focus on his paintings,such as:Who wasMona Lisa?What's the deal with the mysterious smile?I would also introduce him to all the filmsand books about him.How interesting this interview would be第二节One possible version:Papa then asked about some cabbages.So the woman brought several cabbages.This time,shealso offered some potatoes and green beans,which were grown by herself,to Papa.Sheexplained how they would be extremely healthful and nutritious contributions.Papa smiled anddropped the vegetables into the boiling water while the man gave him some meat and asked himto add it into the soup.Soon the soup was ready,and we sat down to eat.I knew the man and his wife would enjoy the soup.The woman said the soup was amazing.Theman smiled,saying he just never understood how sharing a little of their great wealth could tasteso good.They both learned a lesson that day and decided to be generous.We became goodfriends,and the couple often invited Papa and me to have dinner with them,and in return wetaught them some new recipes.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是应用文。文章是关于四月份举办的几个科技活动的介绍。21.A。理解具体信息。根据Edinburgh Science Festival部分中的..over at the NationalMuseum of Scotland,visitors can become an immunologist for the day and make their ownvaccine可知,人们可以在National Museum of Scotland制作疫苗。

扫码二维码